григор димитров никол шерзингер

“Шерзингер излиза с тенис звездата Григор Димитров”, е една от топ новините днес в английския таблоид “Сън”. Твърдението бързо се разпространи из другите медии и феновете чакат отзиви от “разкритите” в романтично престъпление виновници.

„Никол излиза с Григор. Те са напълно отдадени един на друг. Обаче няма как да бъдат видени заедно към този момент, тъй като са много внимателни и не искат връзката им да бъде в публичното пространство”, споделя източник пред “Сън”. Друг информатор за “Мирър” казва, че бившият приятел на Никол Люис Хамилтън е наясно с отношенията на новата двойка и не е щастлив от този факт.

В България таблоидната новина породи много весели шеги по адрес на Никол и Гришо. Разровихме се да намерим едни от най-духовитите туитове за новата звездна двойка.

григор димитров никол шерзингер

“Никол Шерцингер сменя Хамилтън с Гришо, щото британецът бил много бърз”. via @ralics  

“Гришо явно добре говори чужди езици, за сметка на български език.” via @hranitel_angel  

“Mомчето има хубав сервис, ама се съмнявам той да я е забил “ via @Zmeyche

“Докато се занимавам с глупости, Григор Димитров ще ги мине всичките известни, за които съм се замислял.” via @jouzyx

“Кога Гришо ще слезе от жълтините и ще се качи нагоре в тениса? Скоро Гришо, скоро…” via @_do4o

“Раздялата на давайгришо с Маша и връзката му с Никол Шерцингер част ли е от хибридната война на България с Русия?” via @rpurop

“#ДАВАЙГРИШО забил Николчето Шерцингер… най-накрая нещо позитивно в кариерата му тоя сезон” via @VanIvanov_ 

“Видният световен плейбой Григор Димитров, който в свобдното си време играе тенис и снима реклами за “Теленор”, отново е взел нова жертва…” via @niki_todorov