Lifestyle

В дома на Джесика Алба

jessica alba dom

jessica alba dom

Искате ли да отидете на гости в дома на Джесика Алба? Хайде да го направим заедно. Нека да надникнем в къщата за гости на актрисата, която се намира в Лос Анджелис и има само две спални. За декорацията на интериора се е погрижил местният дизайнер Мат Сандърс, който е преобразил първоначалният вид на пространството до неузнаваемост. За да създаде светски облик, той е избрал уникална колекция от произведения на изкуството и микс от различни предмети.

В дома на Джесика Алба

dom jessica alba hol kamina meki mebeli

Декорирайки дома си повече за подслон на пътешественици, отколкото за себе си и за семейството си, актрисата имала идея да го превърне в нещо средно между къща и хотел. „Аз пътувам често и ако някъде съществува такова място, аз бих отседнала в него, вместо в хотел. Затова исках да пресъздам в дома си усещането, като мислех за някой, който пътува много като мен и иска да отпочине в луксозно и уютно жилище“ , обяснява Джесика Алба.

Дом за пътешественици

staq za igri doma na bilqrdna masa  jessica alba

В дома на Джесика Алба има много архитектурни особености като спираловидните вити стълби и библиотеката мецанин, които създават чувство за античност с дизайна си. „Като място, което се отдава под наем, искахме в къщата да има нещо фантастично. Затова взехме доза вдъхновение от любимите си хотели, в които присъства вибрацията на стария свят като „The Bowery “ и  „Gramercy Park hotels“ в Ню Йорк“, разказва чаровната актриса. Първоначално Алба искала да създаде усещането за „морска кутия за бижута“ в дома си. Преимуществото на синия нюанс определено помага, за постигането на морски вид. „В един момент започнахме да наричаме този проект синята къща, защото се позовавахме на този цвят почти във всяка стая. Всъщност, единственото изключение е една стая в сиво“, обяснява актрисата.

Старинна голяма библиотека с много книги и предмети

biblioteka dom jessica alba

Трапезария в дома на Джесика Алба

trapezariq dom jessica alba

Сини стени в една от стаите в къщата

divan dom jessica alba sini steni

Син кът в дома на Джесика Алба

dom jessica alba kreslo sinio staq

Хол с меки мебели и отново сини стени

hol obzavejdane dom meki mebeli jessica alba

banq dom jessica alba cherno i bqlo

spalnq leglo dom jessica alba

mebeli jivotinski print dom jessica alba

kreslo sinio dom jessica alba

terasa mebeli cherno bqlo dom jessica alba

doma na djesika alba

jessica alba dom staq

spalnq jessica alba bqlo kafqvo

dom staq masa jessica alba