Lifestyle

В дома на Кортни Кардашиян

dom kortni kardashian mebeli moderni kamina

doma na kortni kardashian

Заповядайте в дома на Кортни Кардашиян – телевизионна реалити звезда, съсобственик на бутик и по-голямата сестра на Ким Кардашиян, според която дизайнът на къщата й в Лос Анджелис се определя като “Алиса в страната на чудесата” среща “Бийтълджус”. Домът на звездата има четири спални, четири бани и е достатъчно голям за нея, дългогодишният й партньор Скот Дисик и трите им общи деца – две момчета и едно момиче.

На гости в дома на Кортни Кардашиян

doma na kortni kardashian

Домът на Кортни Кардашиян е продукт от общите усилия на талантливата сестра от клана Кардашиян и дизайнерът Джеф Андрюз. Тя споделя, че когато са започнали да декорират пространството в дома, отначало тя е искала стените да бъдат в бял цвят, а интериорът да бъде изчистен. В последствие решила, че иска да се забавлява и помолила дизайнера да й  представи  интересни покрития за стените, цветове, модели и материи. Това я вдъхновило да експериментира смело на едно различно дизайнерско ниво. Кортни си признава, че е обсебена от интериорния дизайн и е участвала рамо до рамо с дизайнера в целия проект.

Заповядайте в дома на талантливата Кортни Кардашиян

kortni kardashian dom

Целта на двамата била да създадат шикозно и удобно убежище, в която звездата да се презарежда с идеи, а също така и да бъде забавно и удобно място за децата. Искали да създадат усещането за оригиналност  в дома на Кортни Кардашиян. Съвместната работа се оказала страхотна комбинация от нейния талант да пазарува и неговите виждания за дизайна. Решенията били съобразени с нуждите на децата, като имало места за игра и криене из цялата къща. Самата Кортни е запалена толкова много по обзавеждането и декорирането, че няма търпение да започне от начало със следващата си къща, която ще бъде в различен стил.

doma na kortni kardashian

kortni kardashian dom

doma na kortni kardashian

spalnqta na kortni kardashian

doma na kortni kardashian

doma na kortni kardashian

Inline
Inline