вин-дизел и полин

Вин Дизел публикува  в социалната мрежа трогателни снимки с третото си дете – 4-месечната Полин, които надписа с нежните кратки, но достатъчни думи : “Моя любов”.

Откакто стана баща за трети път, актьорът публикува всеки месец по една снимка на втората си дъщеричка, която кръсти в памет на загиналия си приятел и колега Пол Уокър – Полин. Това не е необичайно за него, защото и преди редовно споделяше с феновете си кадри от семейните ваканции, когато кара сърф с децата си и ли се забавляват заедно. В кадрите е запечатано щастието, което мускулестият симпатяга изпитва от най-важната за себе си роля – тази на баща и съпруг.

вин-дизел-и-полин

Екшън звездата и продуцент има много натоварен график, но винаги намира време и внимание за любимото си семейство. Той е любящ съпруг и грижовен баща и това се вижда. Той обожава децата си и прекарва всяка свободна минута с тях.

вин-дизел-и-полин

Това е най-новата снимка на малката сладурана, която играе с татко си го целува по челото. Няма по-мили кадри от тези на баща и бебе, които се радват на компанията си и нежно изразяват взаимната си обич, не мислите ли?