вин дизел

Вин Дизел показа новата си фигура, като излезе без тениска на терасата на хотела си в Маями, която е доста по-различна от визията на екшън-героя, която всички познават. Е, да, звездата определено изглежда извън форма, но все още е чаровен и това лесно ще му се размине, защото фенките му са многобройни и амплоато му на грижовен татко и верен приятел ще накара дамите лесно да му простят натрупаните няколко излишни килограма. Дори вече медиите говорят за новия тренд в мъжките фигури, наречен “dad bod” или “тяло на татко”.

вин-дизел

Вин Дизел е известен с разпознаваемата си фигура – стегнато тяло, напомпани мускули и добре оформени коремни плочки, но ето че 48-годишния актьор показа под слънцето на Маями една различна и по-мека страна от физиката си.

вин дизел

Е, да, някои мъжкари може и веднага да обсъдят и критикуват героя, който наскоро стана баща за трети път, който им обеща още ” Бързи и яростни” и който все още преживява травмата от загубата на близкия си приятел Пол Уокър. Актьорът, който от години радва с бицепсите си женските очи и стимулира представителите на силния пол как да изглеждат като истински мъжкари, също е човек от плът и кръв, който може да се отдаде на кулинарни изкушения и почивка без изтощителни тренировки.

 вин дизел

Вин Дизел завърши новия си проект “The Last Witch Hunter’ , който се очаква да излезе по кината на 23-ти октомври. Във фантастичния екшън звездата влиза в ролята на  Колдър – безсмъртен ловец на вещици.