Lifestyle

Защо някои звезди не се женят?

zvezdi

Милионите фенове на любимите звезди от шоубизнеса по света се питат защо след толкова многобройни връзки – сериозни или краткотрайни, любимците им така и не се решават да сключат брак. Може би се борят, за да прекъснат порочния кръг на лошите си взаимоотношения. Може би не чувстват необходимостта да се направят легален отчет за тяхната любов. Е, вярно, че Джордж Клуни, Камерън Диас и Дженифър Анистън най-накрая изненадващо се ожениха, но ето какви са причините, които Шарлиз Терон, Леонардо ди Каприо, Опра Уинфри, Хю Грант, Сюзън Сарандън и други популярни личности изтъкнаха като доводи да не сключат брак до сега.

Защо някои звезди не се женят?

zvezdi

Ева Мендес, която има две дъщери от Райън Гослинг, няма планове да се омъжва за бащата на децата си, защото смята, че по-този начин отношенията им са по-секси. “Мисля, че е много секси да си с някого, когато си на 50 или 60 и да го представяш като гаджето си. Мисля, че съпруг и съпруга звучи много…не-секси.”

zvezdi

Когато питат Кристин Дейвис дали не мечтае за сватба като героинята си от “Сексът и градът” Шарлот, тя отговаря: “Това никога не ме е интересувало, дори като малка. Никога не съм била от момиченцата, които казват, че искат да се омъжат. Не, че не бих го направила, но никога не съм гледала на това като на алтернатива срещу това да съм нещастна. А аз съм перфектно щастлива като необвързана в момента.

zvezdi

По времето, когато беше гадже на ексцентричния Джим Кери в продължение на няколко години, Джени Маккарти имаше теория относно брачните отношения: “Чувствам се много комфортно от факта, че не трябва да имам сертификат за връзката си. Мисля, че има нещо страхотно в това хората да искат да останат заедно, защото го искат. Брачните свидетелства приличат на шофьорските книжки – след пет години давността им изтича и трябва да се подновят.” Е, тя се омъжи за Дони Уолбърг през 2014 г. все пак.

zvezdi

Лео ди Каприо все още е в период на постоянна подмяна на манекенките до себе си, но макар да не очаква с нетърпение да се ожени, не е категорично против идеята: “Това време ще настъпи когато му дойде времето. Истината е, че няма как да предвидиш брака. Не можеш да го планираш. Той просто ще се случи, когато се случи.”

zvezdi

Шарлиз Терон не се нуждае от документ, за да докаже своята обвързаност с някого: “Бракът никога не е бил сред нещата, които са важни за мен. Не знам конкретната причина за това. Аз наистина искам дълга връзка за себе си и съм била в такава. Това е съюза, който искам. Същинската церемония не е нещото, което е важно за мен – но разбирам, че за другите хора е важна.”

zvezdi

След един провален брак, Даян Крюгер не иска да се обвързва сериозно с никого. “Не искам да звуча песимистично, но разбрах, че не вярвам в брака. Вярвам в обвързването, което правиш със сърцето си. Няма хартия, която да те накара да останеш там, където не искаш.”

zvezdi

След като се раздели с дългогодишния си партньор Тим Робинс, Сюзън Сарандън сподели: “Винаги съм харесвала идеята да мога да избера с кого да бъда. Смятах, че ако не сме женени, няма да започнем да се възприемаме като даденост толкова лесно. Не съм сигурна, дали след повече от 20 години връзка това все още остава вярно.”

zvezdi

55 годишния баща на три деца Хю Грант споделя: “Аз не вярвам в брака. Виждал съм някои добри примери за това в живота ми, но смятам, че обратното би било рецепта за взаимно нещастие.”

zvezdi

Макар Опра Уинфри да има до себе си постоянен партньор от 1986 г.  до сега, тя споделя за него: “Ако го попитате, той ще ви каже, че ако се бяхме оженили, вече нямаше да сме заедно. Защото той е традиционалист, а това е много традиционно взаимоотношение. А аз смятам, че е приемливо, защото ако носех титлата “съпруга”, очакванията към мен щяха да бъдат други.”

zvezdi

Минди Колинг изобщо не изпитва нужда да се задомява. “Когато бях по-млада, силно исках да се омъжа и набързо да имам деца. Обичах връзката на родителите си. Начинът, по който баща ми бе до майка ми, докато тя умираше, бе толкова трогателен. Не знам, дали и на мен ще се случи подобно нещо, но ми харесва. Не се нуждая от брак. Нямам нужда от някой, който да се грижи за нуждите и желанията ми. Сама мога да се оправя с тях.”

източник:marieclaire.com