звезди които често срещат любовта на снимачната площадка

Това са някои от любимите ни звезди, които често срещат любовта  на снимачната площадка и се влюбват в екранните си партньори или в свои колеги. Много често работното място ни среща с бъдещите ни любими, така че е нормално това да се случва и при известните, докато извършват своята работа, за която им се заплащат хиляди долари. Голяма част от връзките са започнали именно при срещата им с колега – актьор, продуцент или член на екипа. И докато за някои от тях нещата проработват и свалката се превръща в сериозна връзка и стига до брак, то при други след време искрата угасва и разбират, че смесването на работата с личните отношения не е добра идея. Ето на кои популярни актьори често им се случва да излизат с колегите си след работно време.

Звезди, които често срещат любовта  на снимачната площадка и се влюбват в партньорите си

звезди дженифър гарнър скот фоли

Дженифър Гарнър и Скот Фоли се запознават, когато тя изиграва ролята на неговата приятелка във “Фелисити” през далечната 1998-ма година. През 2000-та година двамата решиха да се оженят, макар бракът им да не продължи дълго.

звезди дженифър гарнър майкъл вартан

След раздялата със Скот през 2002-ра година, Джени започва да излиза с партньора си от “Alias” Майкъл Вартан.

звезди дженифър гарнър бен афлек

Дженифър среща Бен Афлек на снимачната площадка на “Daredevil” през 2003-та година. Те се женят през 2005-та, а 10 години по-късно обявиха решението си за развод.

звезди дженифър лопес бен афлек

Когато, обаче, Бен се запознава с Джени на снимачната площадка, той е сгоден за друга Дженифър – Лопес. Те остават  заедно от 2002 до 2004-та година.

звезди бен афлек гуинет полтроу

А преди двете Дженифър, Бен се срещаше с Гуинет Полтроу, с която снимаха заедно “Shakespeare in Love”. Двамата се разделиха през 2000-та година.

звезди гуинет полтроу брад пит

Гуинет също така излизаше с колегата си от “Seven” Брад Пит, където играеше ролята на негова съпруга  във филма през 1995-та. През 1997-ма двамата се разделиха.

звезди гуинет полтроу люк уилсън

След като участваха заедно във филма “Royal Tenenbaums” през 2001-ва, Гуинет преживя едногодишен романс с колегата си Люк Уилсън.

 звезди дрю баримор люк уилсън

Друга актриса, с  която излиза Люк е Дрю Баримор. Те започват да се срещат по време на филма “Best Men and Home Fries” и това продължава две години.

звезди дрю баримор дейвид аркет

Дрю също така излиза за няколко месеца и с Дейвид Аркет през 1991-ва.

звезди ева мендес раян гослинг

Ева Мендес и Раян Гослинг се запознаха на снимачната площадка на “The Place Beyond the Pines” през 2012-та, а по-късно се ожениха и станаха родители.

звезди сандра бълок тейт донован

Сандра Бълок и Тед Донован се запознаха, докато снимаха заедно филма “Love Potion No. 9” и бяха заедно няколко години.

звезди сандра бълок матю макконъхи

Сандра Бълок и Матю Макконъхи започнаха да излизат две години след като снимаха заедно “A Time to Kill” през 2006-та година.

звезди пенелопе крус том круз

Романсът между Пенелопе Крус и Том Круз започва по време на снимките за “Vanilla Sky” с тяхно участие и приключва през 2004-та година.

звезди емили ван камп крис прат

Емили Ван Камп и Крис Прат участват заедно във филма “Everwood” през 2004-та и излизат заедно до 2006-та година.

 звезди кейт босуърт иън сомърхолдър

Кейт Босуърт и Иън Сомърхолдър се запознават по време на снимките на “Young Americans” и си партнират в “Rules of Attraction” през 2001-ва. Излизат заедно няколко месеца.