alessandra-ambrosio-po-banski

Летният сезон стартира и на вашето внимание ви представяме малка доза от звезди по бански. Алесандра Амброзио, Нина Добрев, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Рийз Уидърспун, Джена Дюан-Тейтъм и други са част от нашата селекция. Лятото е чудесно време за почивка на море, пиене на коктейли, хапване за хубава храна и време за много забавления. Нещата, без които не можете за една хубава почивка са хубавото насторение и вашата усмивка. Ако сте решили да прекарате отпуската на морето, то несъмнено ще ви е необходим бански. В сайта можете да откриете кои са тенденциите при банските за 2016 година.

nina-dobrev-po-banski

Нина Добрев е сред звездите, които са привърженици на йогата. Актрисата често демонстрира пластичната си фигура на плажа в забавни снимки. Следейки профилите й в социалните мрежи, то безспорно можем да кажем, че Нина знае как да се забавлява.

lea-michele-po-banski

Не можете да отречете, че този бял бански стои чудесно на Леа Мишел! С този загар на кожата и хубаво тяло, актрисата спокойно може да си позволи да сложи бански в бяло, който да ги подчертае.

reese-witherspoon-po-banski

Надуваемото розово фламинго започва да става много актуално за летни фотосесии. На снимката сладката Рийз Уидърспун е с 3-годишния си син Тенеси, с който се наслаждават на тропическа ваканция. Вижте и останалите звезди по бански и как прекарват своята ваканция.

britney-spears-po-banski

alessandra-ambrosio-po-banski

chloe-grace-moretz-po-banski

ciara-po-banski

gisele-bundchen-po-banski

lupita-nyongo-po-banski

Rosie-Huntington-Whiteley-po-banski

selena-gomez-po-banski

nina-dobrev-po-banski

vanessa-hudgens-po-banski