botushi s puh

Студените месеци вече са в разгара си и е време да се обърнем към онези меки материи дори и при обувките, а именно – ботуши с пух. Не всеки залага на този тип обувка, защото са малко по-трудни за съчетаване, но ние сме на среща да ви помогнем с избора на цялостен аутфит. Предлагаме ви 5 визии с ботуши с пух, с някои от които можете да се облечете в делничен работен ден, а с други за парти вечер. Ето ги и тях:

5 стайлинга с ботуши с пух

botushi s puh

Започваме с едни доста ексцентрични ботуши с отворени пръсти и пух. За да може максимално погледа да бъде фокусиран върху тях сме подбрали черен панталон и риза в каки цвят. За допълнение може да заложите на аксесоари и грим в бордо.

Ботуши с пух за зимата

botushi s puh

Много свеж аутфит, подходящ за парти вечер. По ботушите има малко пух, капси и каишки, като цялостната комбинация е наистина впечатляваща. Сивото, червеното и черното се допълват в синхрон и съчетанието няма да ви остави незабелязани.

botushi s puh

Ах.. тези ботуши FENDI просто ни оставиха без дъх. Много красиви и нежни с пурпурен пух може да ги комбинирате с черно палто тип пончо, но за да не ви е студено добавете и черни дълги ръкавици. И за да не останете с много мрачна визия, то една розова чанта няма да въде излишна в случая.

botushi s puh

Сивото е лесен за комбиниране цвят, а тези сиви ботуши тук са в комбинация с черна рокля и палто в бордо. Доста елегантен стайлинг, с който спокойно можете да отидете на работното място. А за още доза стил заложете на перли и хубав парфюм.

botushi s puh

За десерт ви предлагаме нещо доста по-екстравагантно, а именно ботуши с пух от Jimmy Choo,  съчетани  с интересна рокля на MOSCHINO с лека закачка и чанта в жълто на същата марка. Червило в тъмно лилаво и обеци в същия цвят ще разчупят преобладаващото черно.