Списание GRAZIA за пореден път ще даде фокус на женската сила с конкурса си “Жена на годината”, водени от темата “Ново начало”. Редица красиви жени от различни сфери са номинирани за титлата в своето направление и мисия в живота. Едно от открояващите се имена в категория “Дизайнери” несъмнено е Доника Анчева. 

Тя е създателят на един от най-обичаните български брандове за бански и плажно облекло – PARAMIDONNA. Лятото ви представихме част от новата колекция на марката, но тук искаме да обърнем повече внимание на дизайнера, стоящ зад целия този проект. 

donika ancheva

Доника е млада и изключително амбициозна дама, която изпипва всичко до последен детайл. През 2015 г. тя основава PARAMIDONNA, като зад името се крие личното и съкровено обръщение на мъж към любима – Pаra mi donna или “за моята жена”. За кратък период, Доника създава най-различни и красиви модели бански и плажни дрехи, които с лекота се превръщат в любимите айтъми на редица жени за плажа. Заговаряйки за PARAMIDONNA, Доника търси да предложи най-доброто без компромиси, като за бранда използва висококачествени италиански и испански материи. Всеки детайл специално се подбира и старателно се изработва от дизайнерския екип, но най-вече се прави с любов.

До момента PARAMIDONNA е била част от различни събития в света на swimwear и beachwear облеклото, като MIAMI SWIMWEEK 2018 и UNIQUE by ModeCity 2019 в Париж. Също така, банските са присъствали и на страниците на списания като VOGUE UK, VOGUE RUSSIA, L’officiel, Joy, Grаziа и други.

Успехите на Доника Анчева и нейния бранд са плод на много усърдна екипна работа и творчество. Ние от екипа на LAZARA й желаем най-искрено успех в надпреварата за “Жена на годината 2019” в категория “Дизайнери”. Вие също може да я подкрепите, като гласувате за нея тук.