Мода и Стил

Пуловер с пола – топла и шик комбинация за студените дни

пуловер

Пуловер с пола – топла и шик женствена комбинация за студените дни.

По-късата пола ще разкрие стройните ви крака, докато топлият дамски пуловер ще ви предпази от студа. Има много начини за успешно комбиниране на плетен пуловер със съответна кройка пола. В зависимост от повода, настроението и температурите навън, може да използвате някоя от тези готови съчетания, с които ще изглеждате женствено и ще се чувствате комфортно. Все още ли се чудите какво да облечете утре?

Пуловер с пола – топла и шик комбинация за студените дни

пуловер

Елегантният кашмирен пуловер е една от най-любимите дамски дрехи за хладните дни. Той обгръща в топла прегръдка тялото и създава усещане за уют и мекота, докато изглежда достатъчно стилно, за да се носи и в офиса. Съчетанието му с пола с дължина под коляното и дамски боти на висок ток е чудесно решение.

пуловер

И полите с дължина до и над коляното се съчетават успешно с пуловер. В този случай е добре колкото е по-къса полата, толкова по-високо по краката да стигат дамските обувки, така че ботуши до коляното или чизми са най-доброто решение, което да предпази от студа долната част от тялото.

пуловер

Съблазнителните модели пуловери с паднало рамо също могат да се съчетаят чудесно с кокетни поли от тюл, дантела, както и с плътни разкроени поли с женствена А-кройка.

пуловер

 

пуловер

Пуловерите с поло са най-топлещите варианти. Те се комбинират с полите не по-малко успешно. Монохромните съчетания в този случай са най-успешни, така че смело може да заложите на тях за всеки повод.

Дамски пуловер + пола = идеалната униформа за хладните дни

пуловер

пуловер

пуловер

пуловер

пуловер

пуловер

пуловер

пуловер

пуловер

пуловер

 

източник:fashionstylemag.com