Ревюта

Какофония от цветове при Miu Miu есен-зима 2015

miu miu esen-zima 2015

Докато „шик“ и „изтънчен“ никога не могат да бъдат думите използвани, за да опишем Miu Miu есен-зима 2015-2016, между линиите и спорта, това е може би една от най-привлекателните фънки колекции на модния подиум от много време насам, и от Miu Miu, със сигурност, много добре го знаят. Визиите в колекцията са абсолютно АНТИ това, което се смята за модерно през тази година. Може би това е намек от модната къща, за това какво предстои през 2016-та? Прада е решила да се наслади, като изфабрикува нещо абсолютно фалшиво-подобно. Това не е просто сбор от животински щампи и десени, богати, плътни и възхитителни с пластмасови кроко-поли и смели релефни изкуствени леопардови щампи, които са вградени в тази старомодна, пластова, педесетарска изработка, която е с дебел туид houndstooth палта и без гръб рокли с големи карикатурни бели копчета.

Цветова бомба при Miu Miu есен-зима 2015

miu miu esen-zima 2015

Инстинкт? Харесва ми тази дума„, каза Миуча Прада след своето шоу. И наистина, като всички велики дизайнери, тя също се ръководи от инстинктите си. И, този път, е изложила на показ животинските си инстинкти. „Исках да наглася нещата по наивен начин, безгрижно, погрешно, с нагласата на инстинкта. Тя започна с мутацията на щраусовата кожа в Prada, генетичната модификация, идеята за новия вид„. Ако се отдръпнем от цялата тази какофония от цветове (трудно е, знаем), може да се забележат отделните елементи от колекцията. Всеки може да открие нещо за себе си в Miu Miu есен-зима 2015, ако се вгледа по-внимателно.

  • Луксозни огромни бижута – check!
  • Раирани блузи от 90-те – check!
  • На баба палтото от „доброто старо“ време – check!
  • Цветни чанти – check!
  • Черни рокли с големи копчета – check!
  • Обувки от питонска кожа – check!
  • Пола със средна дължина – check!
  • Ултра къси поли с ярки принтове – check!

И ако сте си помислили, че houndstooth не може да се комбинира с каре, то до сега очевидно всички сме живеели в една голяма лъжа. Прада, не само че комбинира за новата колекция на Miu Miu невъзможното, но и с нова техника е изработила и питонската кожа, поради която тя изглежда и толкова лъскава и пластмасова. Очевидно дизайнерката не осъзнава, че с целия тзи хаос от цветове ни избожда очите и причинява главоболие.

Визиите за Miu Miu есен-зима 2015

miu miu esen-zima 2015

miu miu esen-zima 2015

miu miu esen-zima 2015

miu miu esen-zima 2015

miu miu esen-zima 2015

miu miu esen-zima 2015

miu miu esen-zima 2015

miu miu esen-zima 2015