Ревюта

Victoria Beckham есен-зима 2015

victoria beckham еsen zima 2015

Виктория поставя началото с рокля – както кариерата си, така и новата й колекция Victoria Beckham есен-зима 2015. И разбира се, първата визия е тази позната за всички ни рокля на Вики с формата на пясъчен часовник, обхващаща тялото. Откакто е  стартирала едноименната си модна линия, Бекъм успя да изследва различни почви. Миналият сезон тя попадна в много чужда територия. Тромавите форми на нейните мъжествени, военно-повлияни якета не паснаха толкова добре към визията на VB марката. Така, тя връща обратно към началото на есен-зима 2015. „Започнахме с роклите. Чухме какво искат хората.“, каза Виктория.

roklq victoria beckham еsen zima 2015

Разбира се, модата се променя, а Бекъм е добра в улавянето на настроенията на обществото, а и обръща внимание на критиката. По пътя на градацията и стилът й се е променил и е станал по-изтънчен. Новите й рокли са си възвърнали се*сапила, който тя бе загърбила, но този път са с повече авангардност. Взимаме за пример първата рокля от колекцията – прилепнал по тялото плат с чифт големи копчета под дълбоко V-образно деколте и провокиращ сбор от плат, закрепен над бедрото. Ако шоуто имаше организационен принцип, то главната им тема би била асиметрията и драпериите. Оребрени плюшени върхове усукани около торса, поли увити и завързани на кръста, като саронг от кадифе. А без роклята без ръкави, сглобена от палитри на шенилна коприна и плисета изглеждат, като триизмерен пъзел.

Визии от Victoria Beckham есен-зима 2015

victoria beckham еsen zima 2015 sinio palto

Друга главна част от колекцията са връхните дрехи. Ако роклите и двойните части обгръщат тялото, то палтата от Victoria Beckham есен-зима 2015 по-скоро ги бронираха. Някои от тях са с грамадни яки и копчета, други се завързват в кръста, а трети са скулптурирани като кринолин в бедрата. Всяко едно палто, прави силно изявление – нещо, което всеки иска когато инвестира в скъпа дреха. Виктория споделя, че е научила много от клиентите си в новия й магазин в Лондон и с тази колекция го показва.

bqla roklq victoria beckham еsen zima 2015

palto victoria beckham еsen zima

victoria beckham еsen zima 2015 asimetrichna pola

victoria beckham еsen zima 2015 asimetrichna roklq

victoria beckham еsen zima 2015 bluza pola cherno oranjevo

victoria beckham еsen zima 2015 bqla roklq

victoria beckham еsen zima 2015 bqlo

victoria beckham еsen zima 2015 cherna roklq

victoria beckham еsen zima 2015 cherno

victoria beckham еsen zima 2015 cherno bqla pola

victoria beckham еsen zima 2015 palto

victoria beckham еsen zima 2015 oversized palto

victoria beckham еsen zima 2015 palto

victoria beckham еsen zima 2015 pola bluza

victoria beckham еsen zima 2015 pulover pola bqlo

victoria beckham еsen zima 2015 pulover pola cherno

victoria beckham еsen zima 2015 pulover pola sinio