Ревюта

Висша мода: Atelier Versace Пролет 2015

bqla roklq vissha moda Atelier Versace prolet 2015

Нищо чудно, че когато става дума за червения килим, холивудските знаменитости се втурват към модното ателие на Versace. Едва ли има друг дизайнер като Донатела, която е обличала толкова много звезди на премиери, събития и награждавания. Не се и изненадваме от избора на любимите ни известни личности. Провокативни, дръзки и елегантни – ролките на Versace винаги са били така изработени, че да превърнат дамите, които ги носят в привлекателна съвършени същества.

Идеята на колекцията й от този сезон е, както каза самата тя, „да се върнем обратно към формите на женското тяло, което е с извивки“. И наистина не можахме да намерим нито една права линия в колекцията й за висша мода. Цветовата палитра е силна смесица от класическите – черно, бяло, червено и кралско синьо. Дрехите са удивително украсени по стандартите на висшата мода. Няма нито една мъниста по тях до към първата половина на шоуто. Донатела направи своето безсловно изявление с тази част от колекцията – изчистената кройка и линии също трябва да се броят за постижение! Видяхме и експерименти на Versace с нови, по-щедри и обемисти поли. Тя е много повече в стихията си с обгръщащи тялото силуети. А роклите от тази колекция са точно такива. Представете си Cher в дните й на награждаванията на филмовата академия с нотка на тоалети на фигуристи на ледена пързалка. Най-добрите визии в тази колекция са най-дискретните: структурирани черни костюми с асиметрични портретни деколтета, еднорамени гащеризони с цепка до бедрата на крака и грациозно прилепващият един ръкав на едноцветните рокли. Третата част от шоуто са бордираните рокли, които с великолепието си на стария холивудски блясък, оставиха всички без думи. Те са толкова лъскави, че изглеждат нарисувани по тялото. Техниката, която е използвана е, малко неудобна, гумирана дантела.

Нямаме търпение да видим кои звезди, ще са облечени на Грамите и Оскарите с новите творения на Донатела. Ние имаме вече нашите предположения. Кои са вашите?

Atelier Versace Пролет 2015 – върховните творения

cherna dantela review Atelier Versace prolet 2015

cherna roklq vissha moda Atelier Versace prolet 2015

Versace prolet 2015 cherveno

dantela vissha moda Atelier Versace prolet 2015

izrqzana roklq vissha moda Atelier Versace prolet 2015

moden podium cherna dantela vissha moda Atelier Versace prolet 2015

prozrachna vissha moda Atelier Versache prolet 2015

srebrista vissha moda Atelier Versache prolet 2015

vissha moda Atelier Versace 2015

vissha moda Atelier Versace 2015

vissha moda Atelier Versace prolet 2015

vissha moda Atelier Versace prolet 2015

vissha moda Atelier Versace prolet 2015 cherna roklq

vissha moda Atelier Versace prolet 2015 chervena roklq

vissha moda Atelier Versace prolet 2015 roklq cherna

vissha moda Atelier Versace prolet seksi bqla roklq

Висша мода Аtelier Versace пролет 2015

Висша мода Аtelier Versace пролет 2015

Висша мода Аtelier Versace пролет 2015

Висша мода Аtelier Versace пролет 2015

Висша мода Аtelier Versace пролет 2015

Висша мода Аtelier Versace пролет 2015

 

Inline
Inline