ашли грийн

Актрисата Ашли Грийн е роденa на 21 февруари 1987 г., в Джаксънвил, Флорида. Тя завършва с отличие гимназията на 17 години, след което се мести да живее Лос Анджелис, Калифорния, за да преследва мечтата си да стане Холивудска актриса. Малко след като като отива в Калифорния, Грийн е избрана да играе ролята на Алис Кълън в Здрач, филмовата адаптация на бестселъра на Стефани Майер. Грийн се появява във всичките пет филма. Преди хитовата си роля, тя работи като сервитьорка и участва в малки роли в сериали като Crossing Jordan и MADtv. Малко по-късно се сприятелява с група други млади таланти, включително Джесика Шор от “Клюкарката”. Извън екрана, тя влиза в заглавията на медиите с любовния си живот, като излиза със знаменитости като Чейс Кроуфорд, Джо Джонас и Рийв Карни.

Визии на Ашли Грийн

ашли грийн

През 2008 г., тя получава поддържаща роля в “Здрач” и това променя хода на кариерата на актрисата. След първоначалното прослушване за ролята на Бела Суон, за която одобряват актрисата Кристен Стюарт, Грийн е избрана като вампирката Алис Кълън, сестрата на Едуард Кълън (Робърт Патинсън) във филма. В ролята добрият външен вид на Грийн е оставен на заден план  – тя носи къса рошава перука и грим със сивкав тон на кожата.

ашли грийн

Комерсиалният и финансов успех на поредицата “Здрач” докарват на Грийн славата на звезда. Така тя с Келан Луц преговарят договорите си за последните два филма от поредицата. След много спорове и заплахи от студиото, Грий и Луц се споразумяват с компанията. Според слуховете, те са направили около $1 250 000 за всеки от филмите на “Зазоряване”. Филмовата кариера на Грийн се простира и отвъд поредицата на “Здрач”. Други нейни филми са “Butter”, с участието на Дженифър Гарнър и Хю Джакман и “LOL” с Деми Мур и Майли Сайръс. На червения килим Ашли изглрежда чудесно в разкошни рокли, някои от които сме подбрали да ви покажем в следващите снимки.

Рокли от червения килим

ашли грийн

ашли грийн

ашли грийн

ашли грийн

ашли-грийн

ашли-грийн

ашли-грийн

ашли-грийн

ашли-грийн

ашли-грийн

ашли-грийн