дънкова-пола харли виера нютън

Любимата дънкова пола на звездите. Кога и с какво я носят? 

Популярността на дънковата пола в последните няколко години рязко спадна. Дотолкова, че да носиш денима под формата на мини жуп беше явен знак, че не следиш модните тенденции и веднага би бил обявен за неактуален. От миналта година, обаче, виждаме тенденцията на синята дънкова пола да се завръща. Този път тя е далеч от каубойските минита, които бяха хитови в началото на 2000-та година и които станаха символ на поп звездите като Бритни Спийрс, Джесика Симпсън, Парис Хилтън и др. Сега тя е по-стилна и по-елегантна. Главният виновник на тренда, разбира се, отново е модата на 70’те, която е обхванала всички звена на модната индустрия. Как и с какво да носим през 2015 дънковата пола, можете да видите и да вземете пример от звездните визии, които сме подбрали този път.

Звездите носят: Дънкова пола през лятото

дънкова пола бейонсе

Една от първите, които обърна носталгичен поглед към любимата дънкова пола, е Бийонсе. Снимката, която тя сподели в Инстаграм е от миналата година. Медиите веднага тръгнаха да сравняват визията на Би с подобна по-ранна на Риана, която също беше изляза с дънкова пола, бежови обувки и с дънкова риза с брошки на Chanel. За пореден път в Интернет се разделиха на „team Beyonce“ и „team Rihanna“, като спорът остана неразрешен.

дънкова пола копчета

Красивата сестра на Кара Делевин Попи не остава назад нито по стил, нито по модни изяви. Тук „it“ момичето на Ню Йорк е в Париж на модната седмица за Висша мода. Ето в случая харизматичната блондинка е избрала дънкова пола и бяла риза. Полата е с прилична дължина – педя над коляното. Обувките, които е съчетала с визията си са златисти сандали, които си пасват с металните елементи по полата на Попи.

Стрийт стайл визии с дънкова пола

дънкова пола за лятото

къса-дънкова-пола-кейти-холмс

къса-дънкова-пола-риана

дънкова пола Джейми Чънг

дънкова пола ева мендес

дънкова-пола ела катлиф

пола стрийт стайл

дънкова пола кайли дженър

дънкова пола копчета

стрийт стайл пола лили доналдсън

дънкова пола миранда кер

дънкова-пола средна дължина