интересни чанти клъч на звездите

Звездите са едни от най-видните експериментатори, що се отнася до външния вид. От странни прически до запомнящи се тоалети, те се стараят да се забележат и да ги отразяват. Този път сме решили да направим списък с едни от най-интересните чанти клъч, които топ ранг звездите са носили със себе си. Ако тази статия достатъчно добре ви вдъхнови и се зачудите от къде да се снабдите с подобни чанти, то можете да разгледате шопинг листа ни, където можете да откриете какви ли причудливи форми на клъчове. На нас ни е трудно да си изберем най-любим модел, но може вие да успеете. Нека сега да видим, какъв е бил изборът на красивите и известните.

 Най-интересните чанти клъч на звездите

интересни чанти клъч на звездите бийонсе

Започваме списъка ни с Бионсе, защото … ами, всички списъци започват с Бионсе! Queen Bey, както я наричат феновете й, иронично или нарочно е избрала да облече жълт костюм на Zadig & Voltaire, под което се подава жълт сутиен, а в ръката си държи чанта клъч на Charlotte Olympia, която е със закачливото име Flirty.

интересни чанти клъч на звездите блейк

Блейк Лайвли винаги изглежда като съвременна кралица с невероятния си чар и изкусно подбраните тоалети. И като едно истинско звездно величие се разхожда с клъч на стойност $5,995 на Judith Leiber, който се нарича “Koi fish”. Съчетанието на роклята и интересната мини чанта, определено правят визията и драматично закачлива.

интересни чанти клъч на звездите ким

От както Ким Кардашян добави и Уест към фамилията си не е спряла да се хвали и да показва любовта си към съпруга си Кание. Тази чанта клъч от Olympia Le-Tan е специално изработена за нея. Чантата е под формата на книга и на нея е изобразена снимката на първата целувка на младоженците, която счупи рекордите в Инстаграм като събра над 2.41 милиона харесвания. Очевидно, флоралният декор от рози зад тях на стойност $136,000 абсолютно си е струвал. Ким е съчетала романтичната си чанта с монохромен тоалет в бяло.

Още от най-интересните чанти клъч на звездите

интересни чанти клъч на звездите даян

интересни чанти клъч на звездите коби

интересни-чанти-клъч-на-звездите-лили

интересни-чанти-клъч-на-звездите-мейси

интересни чанти клъч на звездите мишел

интересни-чанти-клъч-на-звездите-соландж

интересни-чанти-клъч-на-звездите-тейлър

интересни-чанти-клъч-на-звездите-шипка