визиите на дженифър лопес ama

Когато всички ние чухме, че Дженифър Лопес ще бъде водеща на Американските музикални награди 2015, бяхме сигурни за няколко неща. Първо – тя в някой момент със сигурност ще танцува, второ – ще бъде абсолютно феноменална, трето – ще разтърси света със сериозни модни избори, по които не само ще въздишаме тежко, но и ще ни накарат да се захванем по-сериозно с ежедневните си фитнес тренировки.

Е, визиите на Дженифър Лопес оправдаха очакванията ни! Тя смени цели невероятни 10 аутфита, като всеки един от тях беше по-добър от предишния. От цветни рокли, до такива с инкрустирани кристали, прилепнали, изрязани и с прозрачна текстура, Джени от блока беше избрала пикантни тоалети, които са създадени да провокират.

Тя започна церемонията на наградите с шарен инкрустиран, прилепнал гащеризон и голямо пухкаво яке. След което, Лопес избухна в танци под музиката на най-запомнящите се песни на 2015-та, включително “Bad Blood”, “Uptown Funk” и “Feeling Myself”. Тогава, тя остана само по блещукащия гащеризон на сцената.

Визиите на Дженифър Лопес

визиите на дженифър лопес ama

И ако това не е било достатъчно убийствена визия, то вторият й тоалет, който е розова омбре рокля на Michael Cinco с драматично бухнала пола смая всички. Розовата рокля е комбинирана със сребристи обувки на висок ток. Кой да предположи, че всички тези различни тенденции биха могли да оживеят в едно?

визиите на дженифър лопес ama

Главният въпрос на вечерта не беше, кои номинирани ще спечелят, а точно колко пъти Джей Ло ще спечели сърцата ни със своите удивителни тоалети. Този силует на Balmain е една от тенденциите за този сезон. Селена Гомез също се довери на този стил по време на изпълнението си. Лопес носи боди в телесен цвят в клетъчна рокля в мъниста над него, комбинирана с блестящи обувки Louboutin.

Дженифър Лопес на Американските музикални награди

визиите на дженифър лопес ama

Следващата от нейните вечерни премени е рокля с щедра предна цепка, пригладена коса, разделена в средната част и малки обеци. Роклята на Julien MacDonald отново успява да покаже достатъчно много от пищните прелести на латино дивата.

визиите на дженифър лопес ama

Може би една от най-фрапиращите визии на вечерта беше тази прозрачна рокля от колекцията на Zuhair Murad, която макар и бродирана в черни орнаменти, изглежда по-скоро като пелерина с големи ръкави. Цялата й рокля има звездни детайли, включително и сребърния колан.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

Точно когато си мислихме, че е Дженифър е преминала към неутралните и тъмни цветове за вечерта, тя ни изненада с ярко жълт гащеризон на Michael Costello с дълбоко деколте и наметало. Всичко е изпипано до последната подробност, включително и златният колан.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

Още една визия на Zuhair Murad показва Джей Ло. Тя отново е в прозрачна материя, но този път е в ярко червено и с множество брокатени устни по нея. С нея латино дивата успя да разпали и най-хладнокръвните зрители на събитието.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

И точно тогава, когато си мислихме, че повече няма да има премени, Дженифър се появи на сцената на Американските музикални награди с поредната визия от висшата мода, която е отново дело на любимия й дизайнер Зухейр Мурад.

визиите-на-дженифър-лопес-ama

Следваща по ред е сребристата рокля на Charbel Zoe, която деликатно покрива точно тези части от ва-ва-вуум тялото на Джей Ло. Роклята е изцяло прозрачна, като сребърните орнаменти са само около бюста, ханша и долу в краката.

визиите на дженифър лопес ama

Последната синя рокля с въжета на Дженифър Лопес, най-вероятно ще остане в историята на модата. Роклята е на  Charbel Zoe и ние вече нямаме търпение да видим подобни нейни копия навсякъде по масмаркетите, за да можем и ние да си направим подобна.