vizii s dantela

Как да съчетаем дрехите си така, че да получим красиви и ежедневни визии с дантела? Лятото е сезон, който докарва със себе си желание да изглеждаме максимално нежни и да излъчваме мекота и женственост. Дантелата е от материите, които винаги предават този специфичен ефект. Красивите тънки бродерии са в състояние да ви пленят и да ви омагьосат със своята елегантност. Така можете да изглеждате като полска фея цялата обхваната в малки нежни цветя. Това е силата на дантелата в пастелните й цветове. Другата страна на модерните визии с дантелa е абсолютният се*сапил. В зависимост от модела и с какво комбинирате дрехите от дантела, те могат да ви превърнат в изтънчена принцеса, но също така и да пренесат онзи стил на се*сапилната дръзка жена, която не се страхува да покаже малко повече от тялото си. И все пак как да носим дантелата, че да можем да се превъплътяваме във фриволно хипи, фаталната жена или модерната девица?

10 визии с дантела – как да я носим?

bqla dantelena roklq

Бохо визии с дантела – това е една от основните тенденции за сезона. Препратката към хипи вълната на 70-те е готин начин да се носи дантелата под формата на рокля с A-образна кройка. Комбинацията с червените леопардови боти прави целия тоалет да изглежда по-ежедневен и интересен.

chervena dantelena roklq

Сексапил в червено – ето един начин да покажете огнената страна на характера си. Червената дантелена рокля е една от запазените марки на Dolce and Gabbana за последните няколко сезона, а ние знам, че дизайнерското дуо залага на апетитните форми на италианките и с техните модни хрумвания няма начин да не изглеждаме добре.

dantela v neon pola

Визии с дантела в неонов цвят. Лятото дръзките цветове винаги са били предпочитали през горещите дни и то само заради факта, че ни зареждат с положителни емоции и настроение. Неоновият цвят е един игрив начин за носене на дантелените дрехи.

Още визии с дантела 

chervena dantelena pola

dantelena pola pastelen cvqt

dantelena viziq pola

jalta dantela roklq

sinq dantela kojena pola

sinq dantelena roklq

viziq s dantela cherno bqla