червени обувки

Червени обувки – градска Дороти. Как да носим червените обувки и с какво да ги съчетаем.

Червени обувки – те отдавна са престанали да бъдат нещо предизвикателно, подходящо само за специални поводи и дръзки дами. Сега едни обувки в червен цвят са символ на стилната и класна жена, която не се страхува да бъде ярка всеки ден от живота си. Без значение дали сте се уговорили за бизнес обяд или ще сте на вечеря с любимия човек, обувките в червено ще бъдат връхната точка на визията ви и едновременно с това ще добавят доза пикантност към тоалета ви. Ние не виждаме, защо трябва да пренебрегваме красотата и практичността на тези обувки и друго, освен да ги носим с голяма любов, не ни хрумва.

Червени обувки – street style

червени обувки

Червените обувки могат да бъдат акцент, а също така могат ненатрапчиво и хармонично да се слеят с тоалета ви. На първо място, следва да се отбележи с кои цветове се съчетават модерните червени женски обувки. Яркият цвят се “сприятелява” добре с черно, бяло, синьо и жълто, а по-вкусните нюанси като бордо, марсала и червено цвекло – с бежово, зелено и сиво. Внимателно трябва да се изберат червени обувки на платформа, така че да не карат кракът ви да изглежда масивен.

Обувки в червено – съвети за стил

червени обувки

  • Черните панталони, рокли, ризи с червени обувки – класиката за всички времена.
  • Тъмни дънки с обувки в червено – няма как да сгрешите. Денимът винаги трябва да е тъмен, за да може да се комбинира с непрозрачни бели блузи и ризи.
  • Червените обувки  изглеждат добре, съчетани с бели и сини рокли с щампи в преобладаващ червен цвят.
  • Аксесоарите в червено (чанти, ръкавици, колани) също са добра опция.
  • От връхните дрехи, идеалното допълнение е черно палто, шлифер или сако, които можете да вземете и в червени нюанси.
  • Особено стилни обувки в червен цвят изглеждат в моряшки стил, комбинирани с черни и бели неща и с райе.
  • Ако сте избрали монохромен тоалет, добавете червило и лак за нокти в нюансите на червеното – така визията ви ще изглежда по-бляскаво.

червени обувки

червени обувки

червени обувки

червени обувки

червени обувки

червени обувки

червени-обувки

червени-обувки

червени-обувки

червени-обувки

червени-обувки