damski obuvki

Дамски обувки с равни подметки – удобни и стилни начини, по които да ги носите през пролетта.

Колкото и привлекателна да изглеждат обувките на висок ток, тяхната елегантност понякога трябва да се жертва, в името на комфорта. Когато ежедневните задачки изискват преминаването на дълги растояния пеша, нищо не може да се сравни с удобните спортни обувки. Не е нужно те да бъдат маратонки или гуменки, а вариант на ниски обувки за жени, изработени пт кожа или плат, които изглеждат толкова шик, че могат да се съчетаят почти с всяка дреха. Ако искате да изградите една стилна визия, в която да се чувствате удобно, вижте как може да го постигнете. И непременно сложете един нов чифт от тях в препълнения шкаф за обувки.

Дамски обувки с равни подметки – удобни и стилни

damski obuvki

Времето, в което ще приберем зимните си дрехи наближава с всеки изминал ден. Съвсем скоро ще настъпи дългоочакваната пролет, която ще ни донесе топло време, слънце и разцъфнали дървета – идеалната предпоставка за дълги и приятни разходки на открито. В тези моменти трябва да подсигурим на краката си възможност да извървят желаният маршрут, като ги обуем с удобни дамски обувки с равни подметки. Само по този начин ще можем да се насладим на разходката и на всичко, което ни заобикаля.

Ниски дамски обувки за всеки повод

damski obuvki

За разлика от спортните равни обувки, моделите дамски обувки без ток, но със стилен дизайн, могат да се носят и на работа. Те могат да се съчетаят с пролетни дрехи като риза, сако, пола, къси панталони, гащеризон или рокля. Може да ги намерите в разнообразие от цветове и стилове, сред които да откриете точно онези, с които ще създадете една модерна и стилна комбинация. Разгледайте различните дизайни, които биха били подходящи за всеки повод и изберете тези, които ще съчетаете най-успешно според наличностите в гардероба си.

damski obuvki

Риза с къса пола и ниски дамски обувки в бял цвят – спортно елегантна визия.

damski obuvki

Кожен скини панталон, блуза, сако и дамски обувки с равна подметна – шик и стилна визия.

damski obuvki

Дънки с висока талия, дълъг ефирен шал и полуполо с къс ръкав – модерна пролетна визия.

damski obuvki

 Къси дънкови панталони и обувки с леопардов принт – привлекателна визия на млада и уверена дама.

damski obuvki

damski obuvki

damski obuvki

damski obuvki

damski obuvki

damski obuvki

damski obuvki
damski obuvki

damski obuvki

damski obuvki

 

източник:fashiondivadesign.com