Street style

Есенен стрийт стайл – Джорджия Тордини

есенен стрийт стайл джорджия тордини

Есенен стрийт стайл с италинката Джорджия Тордини.

Трудно е да си представим, че някой съзнателно би избрал да напусне Милано. Разбира се, градът е оживен, елегантен и модерен, да не говорим за магазините, има ли нужда да споменаваме Prada и Marni? Но нека бъдем реалисти за секунда, едва ли бихте искали да се откажете от автентичната италианска кухня (определено и от автентичните италиански мъже)? Но за дизайнера и творческия консултант, Джорджия Торднини, да се премести в Ню Йорк и е била мечта през целия й живот. „В Милано има нещо специално, което другите градове не разполагат и тези неща не са свързани само с  модата. Да живея там от 10 години ме накара да ценя всеки ъгъл и всяко малко нещо, което градът може да ми даде. В Милано, имаме елегантност и стил по улиците, не само на витрините.“ В момента стрийт стайл звездата живее между Милано и Лондон.

Есенен стрийт стайл с Джорджия Тордини

есенен стрийт стайл палто

Безупречната Джорджия Тордини редовно попадна в сайтовете за стрийт мода. Нейният стил е еклектичен като е събрал в себе си най-добрите влияния от трите столици на модата. Сексапилът на италианката, перфектният подбор на аксесоари на нюйоркчанката и разбора се страстта към палта и блейзъри на лондонските момичета. „Когато бях на 18 започнах да уча мода в Милано и бях много очарована от авангардните дизайнери от Антверпен и Япония. Така че, първите ми големи изхарчени суми бяха за едни невероятни черни сака от Yohji Yamamoto и за най-странните обувки на висок ток от Maison Martin Margiela!

есенен стрийт стайл сиво

Джорджия залага предимно на неутралните и класически цветове, като този път е избрала сивото като основен нюанс. Елегантна визия, която е много подходяща за работен ден. Черният панталон на райе е комбиниран със сиво поло и дълго сиво палто и е съчетан със сива чанта тип кутия и оригинално контрастирани с бели остри обувки на висок ток.

Още снимки на Джорджия Тордини

есенен стрийт стайл флорали

есенен стрийт стайл рокля риза

есенен стрийт стайл червена чанта

есенен-стрийт-стайл-червено

есенен-стрийт-стайл-черно

есенен-стрийт-стайл-черно-бяло

есенен-стрийт-стайл-шал

есенен-стрийт-стайл-шапка

Milan Fashionweek SS2015 day 3

есенен-стрийт-стайл-бяла-пола

есенен-стрийт-стайл-джорджия

есенен-стрийт-стайл-жълто

есенен-стрийт-стайл-каки

есенен-стрийт-стайл-кожа

есенен-стрийт-стайл-кожен-панталон

есенен-стрийт-стайл-кюлоти

есенен-стрийт-стайл-мода