МЧР – малка черна рокля

стрийт стайл малка черна рокля мода

Ако трябва да посочим някои основни и най-важни неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си, то велюбимата малка черна рокля определено ще бъде в челните позиции на нашите списъци! Малката черна рокля за всеки повод е определено задължителна за всяка дама. И въпреки че има много, които твърдят, че черните рокли са скучни и че не могат дори да бъдат в някакви забележителни комбинации и че държат жената в сянка, ние от наша страна сме сигурни, че това е една от най-стилните и най-прекрасни модни иновации, която е успяла да стане емблематична със своята практичност и миниатюрност. Така че, сега, ние бихме искали да ви представим едни от най-съществените и важни съвети и трикове за това как да се носи МЧР (малката черна рокля).

Малка черна рокля из града

малка черна рокля стрийт стайл

Когато Коко Шанел е представила малката черна рокля на обществото в 20-те години на миналия век, тя едва ли е могла да си представи, че това парче скоро ще се превърне в неразривна част от дамските гардероби. Коко е била убедена, че коленете са най-атрактивната част на тялото на жената, но въпреки това, колкото и контрастно да звучи, роклята, която проектира е малко под коляното. Първият екземпляр на тази рокля е създадена с минимални разходи и минимални усилия на дизайнера. По този начин, тя подкрепя идеята да има лаконичен и чисто обаятелен външен вид, създаден с МЧР, която трябва да има възможно най-малко допълнителни детайли като яки, ръкави, джобове, колани и т.н. Отделно е имала своя естетичен елемент. Малката черна рокля е удобна за дами, които не могат да си позволят разкошни и много скъпи рокли. Така, комбинирането на МЧР с правилно подбрани аксесоари, могат да бъдат създадени някои чудесни визии.

стрийт-стайл-малка-черна-рокля

В днешно време МЧР е наистина, ефирна и има изключително женствена форма, което може да създаде един безупречен външен вид за всеки повод, било на романтична вечеря или бизнес среща. Чрез комбинирането на основните форми на малката черна рокля с постоянно променящите се модни тенденции, ние получаваме голяма гама от диверсификация, включително различни стилове, различни дължини, както и различни силуети на МЧР.

Стрийт стайл визии на малка черна рокля

малка черна рокля

стрийт стайл малка черна рокля париж

стрийт стайл малка черна рокля ръкави

стрийт-стайл-малка-черна-рокля-ръкавици

стрийт-стайл-малка-черна-рокля-сандали

малка черна рокля обувки

малка черна рокля ръкави

малка-черна-рокля-стрийт-стайл-визии

малка-черна-рокля-червени-обувки

стрийт-стайл-малка-черна-рокля-дантела

стрийт-стайл-малка-черна-рокля-мрежа

стрийт-стайл-малка-черна-рокля-нюйорк