Street style

Монохромен аутфит за зима 2017-2018

zimen monohromen outfit

Не можем да отречем, че има нещо неоспоримо изтънчено в един монохромен аутфит. Може би това е и една от причините Нюйоркчани да изглеждат толкова добре в техните изцяло черни визии, които дават усещане за супер елегантен стил от висок клас. Видяхме доста монохромни стрийт стайл визии по време на модния месец на известни личности и на модния подиум. Монохромните аутфити не само, че изглеждат хубаво, но плюс това може буквално да ви спестят цялото време на света – да не говорим и на пари. Съчетаването на едно цветова гама заедно създава интересна величина и ви позволява да играете със силуети, аксесоари и различни дължини.

Стрийт стайл идеи за монохромен аутфит за зимата

monohromen outfit za zima 2017 2018

Ключът към носенето на едноцветна визия е или всичко заедно да съвпадне с прецизност, както е синият аутфит, или да се смеси и да се съчетае добре в рамките на цветовата гама и тонове. Това е шанс да се съчетаете обувките, чантата и бижутата, за да създадете сплотен, монохромен външен вид.

cherven monohromen outfit za zimata

Ако търсите бърз начин да постигнете впечатляващ вид, то заложете на червено – панталон, съчетан с червена риза, червени обувки и червена чанта. Много е лесно, нали? Отворете гардероба си и извадете всичко, което е в един цвят. Вероятно току-що сме решили всичките си модни проблеми в едно изречение.

rozov monohromen outfit

monohromen outfit v kafqvo za zima 2017 2018

monohromen outfit v cherno

monohromen outfit sus sin kostum

siv ednocveten outfit

tumnozelen monohromen outfit

bql monohromen outfit za zima 2017 2018

kafqv monohromen outfit

monohromen outfit v kare

monohromen outfit s rozov kostum

monohromen outfit s kostum cvqt smurch

bledorozov monohromen outfit s plisirana pola

monohromen outfit v sivo za zima 2017 2018

monohromen outfit v burgundi cvqt

monohromen outfit v bqlo

monohromen outfit v tumnozeleno