Street style

Визии за първа среща

vizii za parva sreshta

Първите срещи са стресиращи. И стреса при нас жените започва още преди да сме стигнали до уговореното място и час. Всъщност, цялата суета започва още от предната вечер/седмица, когато тършуваме из гардероба и си избираме визии за първа среща. Няма значение за нас дали то ще се състои в изискан ресторант или на пикник извън града – ефекта, който искаме да постигнем е винаги един и същ, а той е небрежно привлекателна. А когато се опитваме да го създадем има само няколко правила, към които трябва да обърнем вимание и следваме. Едните от тях са да заложим на силните си страни на фигурата и да помним, че по-малкото е повече. Какви са другите трикове, на които можем да заложим разгледайте по-долу.

Визии за първа среща – как да го впечатлим?

vizii za parva sreshta bqla pola

 

Винаги можете да заложите на монохромния аутфит с някой цвят за акцент, който да изпъква.

vizii za parva sreshta bqla roklq

Друг добър избор за ансамбъл са целите в бяло визии. Изглежда изключително изискано и никога не можете да сгрешите с тях.

vizii za parva sreshta bql gashterizon

Хубав гащеризон и боти са отговорът на всяка една среща в бара – ВИНАГИ! Изглежда достатъчно небрежно и много привлекателна.

vizii za parva sreshta bql krop top

Хубаво е някъде все пак да се вижда малко път. Опитайте да разкриете част от стенатия ви корем с кроп топ, който можете да съчетаете и с пола с висока талия, която пък от своя страна може да бъде и разкроена и по тялото или с панталони с висока талия, които са стегнати и по вас.

vizii za parva sreshta bql toalet

Зарежете деколтето и акцентирайте на дългите, хубави и слаби крака! Една добре разкроена плисирана пола, ще изглежда добре съчетана с високи сандали. За да не изглеждате като непослушна ученичка, и да направите визията си по-модна, съчетайте полата с широк топ.

vizii za parva sreshta cherno bqla roklq

Рокля с красив принт винаги е удачен избор, ако се чудите какво да облечете на първа среща.

vizii za parva sreshta cherno bqlo

Ако искате да ви третират като принцеса, облечете се като такава. Но модерно, с широк потник и чанта с дълги дръжки. Визията е идеална, ако ще се срещате за театър или балет.

vizii za parva sreshta danki bql top

Понякога, най-добрият избор са дрехите, в които се чувстсваме най-удобно и ако това са бойфренд дънките, които имате в гардероба си от векове, то тогава носете ги тях. Ние ви даваме пример с бял топ, боти и блестящ блейзър.

vizii za parva sreshta gashterizon

Гащеризоните са must-have за сезона! А какво по-привлекателно от нещо, което веднага ще ви асоциира със супер-героиня или супер-модел?

vizii za parva sreshta kojena pola

Избягвайте черния цвят и заложете на непредвидими комбинации от цветове, принтове и материи.

vizii za parva sreshta pajeti

Блещукащите материи и тоалети са перфектни, ако бързате. Слагате си роклята от пайети, съчетавате с пантофки, небрежна коса и дори не е нужно да мислите за бижута.

vizii za parva sreshta roklq print

Ако срещата ви е за разходка или пикник – кецовете са най-добрият вариант за обувка.

vizii za parva sreshta rozova roklq

Ако наистина искате да изглеждате ефектно сложете овърсайз рокля в ярък цвят и главозамайващо високи боти над глезена.

vizii za parva sreshta v bqlo

Ако стилът ви е много официален и офисен и ви е омръзнало от МЧР (малката черна рокля), то можете вместо нея да си сложете костюм с хитовите килоти, които изглеждат достатъчно небрежни и забавни.

vizii za parva sreshta zlatista pola

Ако ще се срещате с новата си тръпка след работа, сложете си по-интересна пола със сандали и в края на деня си разкопчайте последните 2-3 копчета от ризата.