damski rizi

Пролетните тенденции обличат жените в дамски ризи със закопчаването отзад.

Все по-топлото време ни предразполага да покажем повече плът, а едва ли има по-лесен и шик начин от това, да облечете ризата си на обратно, като закопчаете само няколко копчета отгоре или отдолу. Това е една от най-популярните стрийт стайл тенденции за пролетта и момичетата по цял свят са луди по нея. Ризата, както добре знаете, е задължителна за гардероба на всяка дама, защото е подходяща както за работа, така и за ежедневна визия, Какво ще стане, ако я облечете по неочакван начин, обаче? Ще се почувствате по-привлекателна и ще привлечете погледите мигновено.

Дамски ризи с копчета на гърба за пролетта

damski rizi

Може да съчетаете така облечената си риза с така удобните и актуални за сезона дамски панталони кюлоти, със скъсани дънки или с асиметрична или миди пола и винаги да изглеждате невероятно, където и да отидете. Ако искате да последвате тази пролетна тенденция, вижте как я носят модните блогъри и знаменитостите. Когато искате да вдигнете нивото на ежедневния си тоалет, това е един от най-бързите начини. Внимавайте с комбинирането на материите – памучните ризи са подходящи за панталони и облекла от деним, докато по-фините ризи съчетайте с пола.

Пролетни тенденции при носенето на дамски ризи

damski rizi

Може да си играете със закопчаването на пролетните дамски ризи, като изберете дали да закопчеете едно-две копчета отгоре или отдолу. Бялата риза е подходяща както за работа, така и за ежедневна визия, ако е съчетана с дънки и маратонки, например. Комбинирането с пола е много приятно и романтично решение, което ще ви накара да се чувствате комфортно и леко.

damski rizi

Може дори и да не закопчавате копчетата, а да направите панделка, като завържете двата края на ризата. Този вариант е сполучливо решение както за по-официални панталони, така и за дънки.

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

damski rizi

източник:fashiondivadesign.com