Тенденции

Красиви плажни визии

плажни визии шапка

Красиви плажни визии. Какво да носим на морето?

Планирахте ли си вече отпуската? Направихте ли си списъка с неща, които трябва да си вземете за морската почивка? Ако все още имате време да се подготвяте за щурите летни дни, които ще прекарате на плажа, то ние сме си направили труда да подберем едни от най-актуалните и атрактивни визии за годината. Само внимавайте, че има голяма вероятност да не можете да се отървете от „морските гларуси“, след като се появите на пясъка в някои от тези тоалети. И все пак, да видим какво се счита за модерно и за трендово за морските почивки. Заредете се с лист и химикал, защото визиите не са малко и сме сигурни, че ще ви допаднат повечето от тях.

Плажни визии за лятото

плажни-визии-флорали

Най-добрият избор за рокля за плажа са тези рокли, които можете лесно да нахлузвате, а после, като сте на брега на морето, да се отървете още по-лесно от тях. За това първата визия, която сме избрали за случая, е цветна макси рокля с копчета. Въпреки, че е сравнително затворен модел, тя показва достатъчно много, само трябва да разкопчаете толкова копчета от нея, колкото искате да се вижда от вас. Цветовете са весели и ярки, а под нея се вижда едноцветен бански от две части с триъгълна горна част. За да се изостри бохемското във визията, са добавени шапка и няколко гривни с мъниста.

плажни-визии-дантела

Дантелата я виждаме навсякъде – от рокли до шорти и дори обувки. Тя е фина, нежна и щом се носи из града, може много спокойно да бъде и върху нас на плажа. Роклите с големи плетки са били винаги модерни на плажа още от клиповете на Джей Ло, а ако погледнем по-назад – още от хипарските годни. Моделите в дантела са разнообразни. Можете да ги откриете в какви ли не цветове, а ако попаднете на такъв с ресни, трябва непременно да си го вземете!

Още визии за плаж

плажни визии хипарски

плажни визии цикламен панталон

плажни визии черна рокля

плажни визии яхта

бяла рокля плажни визии

плажни визии 2015

плажни визии бански

плажни-визии-жълта-рокля

плажни-визии-бяло

плажни-визии-бяло-синьо

плажни-визии-в-синьо

плажни-визии-деним

плажни-визии-дълга-рокля

плажни визии в рокля

плажни-визии-изабели-фонтана

плажни-визии-ирина-шейк

плажни-визии-колело

плажни-визии-лято-2015

плажни-визии-лято

плажни-визии-макси-рокля

плажни-визии-мода

плажни-визии-монокини

плажни-визии-парео

плажни-визии-парео-синьо

плажни-визии-пола

плажни-визии-почивка

плажни-визии-принтове

плажни-визии-ретро-бански

плажни-визии-риза

плажни-визии-рокля

плажни-визии-рокля-пеперуда

плажни-визии-рокля-принт

плажни-визии-рокля-флорали

плажни-визии-тенденции

плажни-визии-феерична-рокля

 

error: