Тенденции

Мъжки дънки 2015

мъжки дънки 2015

Мъжки дънки 2015 – тенденции. Защо и как да носим актуалните за сезона дънки.

Е, най-вероятно вече притежавате дънки. Даже, най-вероятно там някъде из стаята ви има цяла купчина от дънки, които чакат с нетърпение на бъдат изпрани. Но това, което може и да не осъзнавате е, че тази година се наблюдава една промяна в богатството на стилове за мъжете, които имат афинитет към качествения деним. А сега, малко по-подробно!

мъжки дънки 2015

Разкъсаните дънки

Защо да ги носите: Защото така показвате бунтарската си същност.

Как да ги носите: С боти или чифт Converse, едноцветна риза и бомбър яке.

Тази година, ще бъде трудно да се намери марка, която да не е включила в колекцията си поне един чифт от тези разкъсани дънки. Има обаче марки, които правят по-добри избелели дънки от други. На топа на листа, разбира се, са Denim & Supply Ralph Lauren, Levi’s и AllSaints. Te произвеждат качествени дънки с разрези на коленете и правилния брой кръпки. По-удобни за портфейла са Topman и ASOS, които предлагат скинита и слимове.

мъжки дънки 2015

Черни скини дънки

Защо да ги носите: Защото авоматично ви превръщат в рокзвезда.

Как да ги носите: С боти, кожено яке и дънкова риза.

Това е изисканата униформа на всеки самоуважаващ се инди-рокър. От подиума на Alex Turner през реформираните варианти на The Strokes, черни джинси стоят наистина като втора кожа. И с високото съдържание на еластан, тези дънки не губят формата си и не преминават в обикновени прави след първото изпиране. Ако скинитата не са вашият модел можете спокойно да пробвате черни слим варианти.

мъжки дънки 2015

Отпуснати модели

Защо да ги носите: Това са дънките на неглижаря.

Как да ги носите: С пусната от горе риза или блуза и палто.

И ето противоположността на скините джинси. Отпуснатите дънки придават по-голяма небрежност на стила ви и са по-предпочитани, като че ли, от скини дънките. Има опасност, ако не инвестирате в подходящата кройка, да ви накарат да изглеждате с няколко килограма отгоре. А много слабите и високи мъже, направо да забравят за съществуването на този модел дънки (sorry, not sorry).

мъжки дънки 2015

Бели/избелени модели

Защо да ги носите: Защото лятото ще се превърнат в най-добрия ви приятел.

Как да ги носите: Със светли цветове и добавете сако.

Най-смелият начин за носене на този тип дънки е в изцяло бял ансамбъл. Добавете контраст с пастелно сако, ако е по-слънчев денят или контрастирайте с черно или тъмно синьо.