Тенденции

Скъсани дънкови поли за лятото

дънкови поли

Всички почитатели на тънките скъсани дънки за топлите дни ще харесат по-женственият вариант на тази небрежност от деним, а именно скъсаните дънкови поли с очаквани или с нестандартни кройки. Ако все още нямате подобна дреха в гардероба си и ли имате, но все още не сте я извадили, то времето за това настъпи. Могат да се видят различни модели и стилове поли от деним по витрините на магазините и по улиците, съчетани както с гуменки и тениска, така и с риза и обувки на висок ток. Според тези комбинации, една дънкова пола може да бъде част както от едно небрежно ежедневно облекло, така и вариант за съчетание от дрехи, което може да носите както на работа, така и на среща.

Скъсани дънкови поли за лятото

дънкови поли

Скъсаната дънкова пола може да се намери в дължини под коляното, над коляното или ултра късо. В зависимост от фигурата и смелостта си може да изберете дължина, която ви допада най-много. Кройките пола молив са най-предпочитани, защото предоставят най-много възможности за комбинации, освен това изглеждат елегантно. Моделите скъсани дънкови поли, които имат повече накъсани участъци върху тях се съчетават най-подходящо със семпъл топ.

Скъсана пола от деним – вдъхновения от улицата

дънкови поли

Облечени изцяло в деним като Риана може да комбинирате дънкова риза със скъсана дънкова пола и да получите удобен и стилен тоалет като на модната икона. Наръфаният външен ръб на някои дънкови поли ги прави много небрежни и секси.

дънкови поли

Една по-небрежна визия може да се получи с накъсани къси дънкови поли с неопределена кройка, при които конците висят от долната част.

дънкови поли

Една дънкова пола с висока талия може да се окаже добро решение и за работно облекло, ако нямате строг дрес код и обстановката го позволява и ако е съчетана с бяла риза и обувки на висок ток.

дънкови поли

дънкови поли

дънкови поли

дънкови поли

дънкови поли

дънкови поли

дънкови поли

дънкови поли

дънкови поли

 

източник:fashiondivadesign.com