trendove pri letnite vizii

Слънцето грее и цветя цъфтят, така че е най-накрая време да излезем и да отидем на пазар със специалната мисия, да се сдобием с това, което сме си харесали и видели по дефилетата за летния сезон. А ако не знаете кои са летните тенденции, то ние сме на среща да ви помогнем да си изберете летните визии така, че да изглеждате перфектно. По-долу, сме изброили топ 5 тенденции и сме събрали едни от най-атрактивните стрийт стайл попадения. Нека видим, кои са едни от основните треднове за сезона на 2015 г.

Летните визии за 2015

trendove pri letnite vizii 70

 

1. Бляскавата бохемия на 70’те

Без съмнение, това е водещата тенденция и готино е, че не ни ограничава до един основен период, а тя обхваща цялото десетилетие на хипи вълната, което означава, че вдъхновенията от там са много и пъстри: от “’68  strike” визия на Chanel, до изключително популярния хипи стил, който през тази година виждаме от Emilio Pucci до Chloé. И не на последно място е глам-рок стилът, който развълнува феновете на Saint Laurent и Tommy Hilfiger, защото е основният мотив на колекциите им.

trendove pri letnite vizii oriental

2. Ориенталски дух из града

Япония и Китай са второто голямо нещо този сезон: дизайнерите винаги се учат от далечния Изток и от традиционните облекла, но най-вече от принтовете им, които преоткриват нови врати за това, което наричаме модерност и откриване нов завладяващ диалог между две култури, чрез създаване на наистина уникални “must have” елементи. Един пример? Кимоното-яке, издигнато в култ този сезон, както и оби коланът.

trendove pri letnite vizii raie

3. Вертикално/хоризонтално/всякакво райе

И двата вида райе никога не залязват и са винаги на мода (Coco Chanel и нейния marinière са вечната класа и символ на елегантността) и това няма да се промени и за лятото на 2015 г. Ивиците този сезон са номинирани за “най-добър актьор в главна роля”. Прави, хоризонтални, многоцветни – налице са всички видове на райето.

trendove pri letnite vizii resni

4. Ресни на всичко

Очаква се да бъде горещо лято, това е сигурно. Може би ураганът Ким (Кардашиян, разбира се) е виновна, заради това наше желание да носим кожата, като втора кожа или просто се нуждаем да преоткрием нашата собствена чувственост, но едно е сигурно, нямаме какво да крием. И прозиращите ресни за лятото са съблазнителна емблема, като се използват както при дрехите, които имат привлекателна и игрив ефект (като при Balenciaga), така и при много романтичната страна (като в шоуто на Alberta Ferretti).

vizii etno printove

5. Етно принтове

Силно бродирани в цветя, така както Louis Vuitton ги обича, така както ги прави Valentino. Вдъхновението? То идва от различни и отдалечени райони: от Италия до Балканите, една смесица от влияния, които да добавите в гардероба си.

Топ 5 – летните визии

letni vizii retro

letni shiroki pantalоni

dankov shirok pantalon

pola etno print

roklq etno print

viziq etno motivi

leigh lezark stiit stail

letni tendencii maksi roklq

letni tendencii obi kolan

letni tendencii roklq obi kolan

letni tendencii kimono

roklq cherno bqlo raie

street style cherno bqlo raie

cherno bqlo raie vizii

cherno bqla pola

letni vizii roklq dalga roklq resni

letni vizii roklq pola resni

letni vizii roklq resni

letni vizii resni