aksesoari za lqtoto

Кои са задължителните аксесоари за лятото? С какво да разнообразим летните тоалети?

Ако се чудите с какво да си освежите летните тоалети, то ние веднага ви идваме на помощ. Това са 10 неща, които винаги са насреща да преобразят само за секунди визията ви. Какво ще изберете е вече изцяло избор на вашия вкус. На преден план са чантите и бижутата. Това лято се отличават и някои нови тенденции в аксесоарите, едни от които са временните татуировки. Шарени, блестящи и много забавни.

10 от задължителните аксесоари за лятото

аксесоари за лятото чанти

Чанти с ексцентрична форма

Освен с лятната лимонада в горещините можете са се освежите и с чанта под формата на резен лимон. Добре де, само визуално ще се освежите. Други закачливи чанти, които можете да срещнете из магазините са такива с ананаси, еднорози и фламинги.

аксесоари за лятото - масивни гривни

Масивни гривни

Едни от задължителните аксесоари за лятото са и масивните гривни и тези, които са в комплект от няколко различни форми и цветове. Дали от мъниста, естествени камъни или цветен метал, дрънчащите по ръцете гривни ще внесат към цветния ви аутфит атмосфера със закачлив звук при всеки ваш жест.

аксесоари за лятото кейсове за смартфон

Забавни кейсове за смартфон

В днешно време смартфоните ни са неразделна част от ръката ни. Ето защо е удачно да го облечете в нещо лятно и вашия умен приятел. Опциите не са никак малко, а кейсовете за iPhone с всеки изминал ден стават все повече и все по-екстравагантни.

аксесоари за лятото масивни колиета

Масивни колиета

Спасението на всяка една лятна рокля. Огромните флорални колиета са винаги насреща, за да ни помогнат да внесем малко или много BLING! към тоалетите ни.

аксесоари за лятото големи обеци

Големи обеци

За масивните, дълги обеци важи същото като при колиетата. Формите им са различни и се намират в различни цветове. Най-добре изглеждат с вързана коса!

аксесоари за лятото ретро очила

Ретро очила

И за да усетим романтиката на лятото трябва да си сложим розовите очила. Или тези със сърцевидна форма. Или пък тези, които не можем да преценим дали са кръгли слънца или цветя. Важното е да има ретро дух, независимо дали той ще напомня на сладката Лолита или на дръзката Шер без Сони.

аксесоари за лятото шапки с периферия

Шапки с широка периферия

Колкото и да обичаме слънцето, неговата обич е толкова гореща и обсебваща, че ни кара да се крием от него. Ето за това са измислени и широкополите шапки, за да станем невидими за слънцето. Освен, че ни пазят сянка и предпазват лицето от изгаряния, изглеждат и достатъчно шик.

временни татуировки

 

Временни лепящи се татуировки

Манията на 2015 са лепящите се временни татуировки. Тях можете да ги намерите във формата на вълк, цвете, пеперуда, птица. Те са в класическото черно, но също така могат да се закупят и в златисто, сребристо и бяло.

aksesoari za lqtoto fotoaparat

Фотоапарат

И къде лято без спомени? За да запечатате всички скъпи преживявания, то е нужно да се снабдите и с хубав фотоапарат. Пък и той ще служи и като скъп аксесоар.

аксесоари за лятото злато

Златисти накити

При мисълта за лятото веднага в съзнанието ни излизат само топли цветове. Главният виновник за тази наша асоциация е слънцето, неговите сутрешни разтягания, които обагрят небето в златисти нюанси и вечерните сънени прозявки във всичките цветове на оранжевото. Ето защо и златните накити са толкова подходящи за този сезон.