Направи си сам

Направи си сам каляската на Елза от „Замръзналото кралство“

zamruznaloto kralstvo

zamruznaloto kralstvo

Направи си сам – тиква каляска, вдъхновена от „Замръзналото кралство„. Този проект за сръчни родители изглежда повече от вдъхновяващ. В този случай дори не са необходими много умения и сръчност, колкото ентусиазъм. Освен че ще предизвика много усмивки и искрена радост във всяко дете, той ще заеме и заслужено място в декорацията на детската стая. И ако има нещо по-добро от впечатляващия му външен вид, това е лесният начин, по който се постига, както и малкото средства, които изисква. Наистина, само за около 30 минути ще се получи тази разкошна каляска на Елза, вдъхновена от любимата детска анимация.

Направи си сам – тиква каляска за Елза от „Замръзналото кралство“

zamruznaloto kralstvo

Всяка майка може да се превърне в истинска героиня в очите на дъщеря си, ако я зарадва с подобна декорация. А лесният начин, по който се случва всичко ще си остане нейната малка тайна, защото едва ли ще остане равнодушен коментар от всеки, който я зърне – приятелче на детето, друг родител или познат.  Нужните материали за проекта също не са много, нито скъпи. Нужни са:

  • бяла тиква
  • малка пластмасова тиара
  • бели прозрачни самозалепващи се кристали в различни форми – овали и снежинки
  • лепило
  • блестящ спрей – боя в светло синьо

zamruznaloto kralstvo

Стъпка 1 – Измийте добре тиквата, подсушете я и я напръскайте равномерно със спрея.  Дръжте флакона на 10-15 см разстояние, за да покрие добре и да не останат по-интензивни участъци на петна и да не се разтече. Изчакайте да изсъхне добре, преди да напръскате отново.

zamruznaloto kralstvo

 Стъпка 2 – Декорирайте  тиквата с кристалите. Използвайте снимката за вдъхновение или направете свои модели от тях.

zamruznaloto kralstvo

Стъпка 3 – Поставете тиарата и я закрепете с лепило, защото всяка кралска каляска се нуждае от царствен символ.

източник : apumpkinandaprincess.com