джони деп

Решихме да надникнем в личното пространство на един от известните холивудски актьори, а именно в дома на Джони Деп. В апартамента преди години той живя с Кейт Мос, но към днешна дата собствеността вече се отдава под наем, защото известният актьор реши да се отдалечи малко повече от очите на папараци и фенове. Имотът се намира в Ню Йорк, разпростира се на два етажа и е с леко екстравагантна визия, но не чак толкова изненадваща, предвид духа на големия американски град.

В дома на Джони Деп

джони деп

Надникваме в дома на Джони Деп, за да ви разкажем, че сградата е построена през далечната 1800 година. Днес тя се отдава под наем за 19 000 щатски долара. Продажната му цена е 14, 9 милиона долара. В пространствата присъстват елементи от индустриалния стил, като например тухлените стени. Уютът е приветстван, благодарение на дървените греди и под. Апартаментът разполага с камина, вана, подово отопление, гурме кухня и зашеметяващи осем метрови тавани. Посетителите му имат възможността да се любуват на частни външни пространства и на двете нива. И ако все още мислите, че наличните пространства, разпростиращи се на площ от 549 кв. м., не са ви достатъчни, Джони Деп продава и едно цяло село във Франция.

джони деп

Влизайки в дома на Джони Деп, наемателят или новия купувач може да се радва на триплекс, състоящ се от две спални, две бани (едната, от които с подвижна вана, двойна мивка и парна душ кабина), външна градина на две нива и кухня, оборудвана с уреди последен писък на модата. В спалните присъстват гардероби, правени по поръчка. Можем да определим луксозното имение като перфектното място за хора, които искат да се отдалечат от шума на големия град и да потънат в комфортния оазис на дома си. В двора всеки посетител ще се радва на прекрасни и забавни летни вечери с приятели и семейство.

джони деп

Джони Деп

джони деп