Фотография

Снимки на бебета

snimki na bebeta

Тези снимки на бебета са сладки и зареждащи с весело настроение и позитивизъм. Жизнерадостно усмихнати или кротко блажено спящи – малките деца са удоволствие за очите и любими за наблюдаване. И за гушкане също – меки и топли, те сякаш призовават възрастните без думи да бъдат внимателни с тях и да ги пазят от заобикалящите ги големи и непознати неща. Заредете се с доза нежност и искрени усмивки в галерията с пухкави малчугани по-долу.

Снимки на бебета

snimki na bebeta

Малките госпожици са толкова очарователни и кокетни! Те се забавляват с всичко, което носи мама, а щом открият собственото си отражение в огледалото, играта става още по-весела с всяко движение. Ако имате възможност да наблюдавате един от първите приятели на бебето в огледалото, който копира и повтаря всяко движение, смее се, плаче и се движи с него, не изпускайте тази вълнуваща възможност на срещата на малкото дете със собствения му образ.

Сладки снимки на бебета

snimki na bebenca

И ако има нещо по-хубаво от усмихнатото бебе, то това може да бъде само спящото мъниче. Тихо, кротко и блажено, то лежи в топлото си легълце сред меките завивки, докато всички наоколо се наслаждават на тишината и спокойствието. Един от най-любимите моменти на родителите, в който ще имат възможност да се погрижат и за собствените си нужди.

snimki na novorodeni bebeta

Нима това бебе не ви накара да се усмихнете? Със сигурност няма човек, който да остане равнодушен на подобна физиономия. Разгледайте и останалите очарователни снимки на бебета в галерията по-долу и се заредете с усмивки и добро настроение за целия ден.

snimki na bebeta momichenca

snimki na bebeta momchenca

snimka na bebe

snimki na bebeta

zabavni snimki na bebeta

snimki na novorodeni bebeta

snimki na bebeta

snimki na bebeta novorodeni

snimki na malki bebeta

bebeta snimki

zabavni bebeta snimki

zabavni snimki na bebeta

sladki snimki na bebeta

snimki na usmihnati bebeta

snimki na bebeta