бански

7 начина как да  изглеждаме по-фотогенични по бански.

Запечатайте най-хубавите си моменти от цялото лято и най-вече тези от плажа така, че да представите себе си в най-добрата светлина. Тъй като дамите рядко се чувстват уверено, облечени в бански костюми и са склонни лесно да си намират недостатъци, ви предлагаме няколко трика, с които ще излъжете фотообектива, че сте в идеална форма или поне ще представите най-доброто от себе си. Ето с кои 7 пози ще изглеждате най-привлекателно по бански.

Как да изглеждаме по-фотогенични по бански

бански

  •  Със саронг.

Увит около кръста, той е по-малко обемист, отколкото кърпата, но също така може лесно да се носи и да се използва като ефирно прикритие всеки път, когато наоколо има фотоапарат.

бански

  • На пръсти.

Плажът, на който искате да се снимате, може да има наклон, който да направи краката ви да изглеждат по-къси. Най-добрият начин да го балансирате е да се преструвате, че сте обути с въображаеми обувки на високи токчета. Това ще помогне за удължаването и оформянето на краката.

бански

  • Падане на тежестта на едната страна.

Ъгълът, под който се прави всеки кадър има значение, така че извиването на тялото или поставянето на единия крак пред другия – дори едва забележимо – може да направи фигурата ви по-хармонична. Помислете как го правят звездите на червения килим.

бански

  • Повдигане поне на едната ръка.

Най-лошата поза за снимка е с отпуснати до тялото ръце. Ето защо може да протегнете ръка нагоре към шапката, косата си или слънчевите очила – онова, което е най-подходящо в случая, а също така изглежда естествено.

бански

  •  Повдигане на брадичката.

Високото слънце по обед може да причини някои сенки върху лицето ви, които да не изглеждат добре на снимките. Повдигането с един-два сантиметра на брадичката може да помогне да се избегне това.

бански

  • Използване на водата в басейна.

Вълните са най-добрият ви приятел, когато става въпрос за прикриването на определени участъци от тялото, за които не сте съвсем сигурни, че изглеждат идеално (като бедрата и краката). Не забравяйте са застанете добре изправени и да се потопите до кръста във водата.

бански

  • Снимките в статична  поза не винаги са най-добрите.

Краката ви могат да изглеждат много слаби, ако камерата улови момента, в който сърфът докосва пръстите. Движението има значение, когато става въпрос за хубава снимка.

източник:purewow.com