Романтични комедии за 2015

романтични комедии

Студеният сезон предразполага към домошарство – четене на книги, гледане на филми и много изпит чай и изядени пуканки. Шумните партита с приятелки, които започват (или приключват) с шотове текила са вече в миналото и бъдещето, а настоящето ни предлага хубаво червено вино и домашно кино, на което да изгледате тези 5 американски романтични комедии.

романтични комедии

Фокус (2015)

Филмът е по сценарий и режисура на Глен Фикара и Джон Рекуа. В центъра на сюжета на американската криминална трагикомедия е опитният мошеник Ник (Уил Смит), който се опитва да продаде фалшив софтуер на отбори от автомобилния спорт.

Главни роли: Уил Смит, Марго Роби, Родриго Санторо


романтични комедии

Алоха (2015)

„Алоха“ е американска романтична комедия-драма на режисьора Камерън Кроу.

Във филма се разказва за 37-годишният дискредитиран консултант по оръжия Браян Гилкрист, който е неприятен на по-голяма част от обкръжението си, освен на единственият си приятел – Джереми – супер умен и начетен програмист. Браян е пратен на мисия в Хаваите, за да разработи сателитни оръжия. Там главната му цел остава на заден план, тъй като намира старата си любов – Тейси.

В главните роли: Брадли Купър, Ема Стоун, Рейчъл Макадамс, Бил Мъри, Джон Красински, Дани Макбрайд и Алек Болдуин.

романтични комедии

Мордекай (2015)

„Мордекай“ е филм на Дейвид Koep, базиран на книгата за Чарлз Мордекай от Кирил Бонфилиоли. Героят на филма, изигран от Джони Деп, е арт директор и мошеник в едно. Той дължи $8.0 милиона на Обединеното кралство, което означава, че правителството скоро ще му отнеме имуществото. Но полицията му предлага сделка, която да го отърве от натрупаните милиони дългове.

В главните роли: Джони Деп, Пол Бетани, Юън Макгрегър, Гуинет Полтроу, Джеф Голдблум

 

романтични комедии

Тотал щета (2015)

„Тотал щета“ е американска романтична комедия на режисьора Джъд Апатоу по сценарий на  Ейми Шумър. Предубежденията към моногамията и дългосрочното обвързване на младата Ейми са поставени на изпитание след срещата ий с привлекателен мъж.

В главни роли: Ейми Шумър, Бил Хейдър, Бри Ларсън.

романтични комедии

Професия: Стриптизьор 2

„Професия: Стриптизьор 2“ (Magic Mike XXL) е американска трагикомедия, която е продължение на филма от 2012 година „Професия: Стриптизьор“.
Филмът разказва за група мъже стриптизьори, които пътуват от Флорида към Южна Каролина, подготвяйки се за важно представление.

В главните роли: Чанинг Тейтъм, Мат Бомър, Джо Манганело.