Жената, която не пие алкохол

Съвети, как да се държите на първа среща с жената, която не пие алкохол.

За повечето мъже е трудно да си представят да са на среща за вечеря с жена и на масата да няма алкохол. Как да си комуникират на спокойствие и ще преминат на “ти”? Все пак, за да я впечатли с чара си, се нуждаят от най-малко една чаша пенливо вино. Как да се справи пъргавият кавалер, ако избраницата му не пие? Като за начало, трябва да се въоръжите с тайното знание – какво всъщност представляват тези жени, за да не се вкарате в капана им.

ПЪРВО: Тя няма нужда да се обяснява защо не пие алкохол

Ако тя си признава по време на вечерята, че алкохолът й влияе отрицателно, не е необходимо да я разпитвате за причините и още по-лошо, да изразите голямата си изненада. Не се спирайте на тази тема и не се опитвайте да я уговаряте. Думата на една дама е закон! Причини да не пие има много, и те винаги са много лични. Бъдете търпеливи, когато тя е готова ще разкаже всичко.

ВТОРО: Щом не пие, не означава, че е скучна

За да танцувате до побъркване, да се забавляват и да говорите за всякакви глупости до сутринта, не е необходимо да е фен на “Зеления дракон”. Така че, ако е отказала да пие с вас “Секс на плажа”, това не означава, че е скучна и схваната и е против се*са на плажа на първата среща.

ТРЕТО: Това, че не пие алкохол, не означава, че й вие не трябва да пиете

Има трезви хора, на които им е неудобни сред пияни, а има и други, които спокойно прекарват времето си с приятели, които обичат да си попийват. Да си правете прибързани изводи, че може да се наложи да се откажете от навика си в името на жената, която ви се е харесала. Попитайте я директно, дали би имала нещо против, ако се поглезите с уиски, и с уважение приемете нейната позиция.

ЧЕТВЪРТО: Погрижете се какво ще пие тя у вас на гости

Ако сте довели у вас жена и й предлагате питие, и освен бира и вода в хладилника, нямате нищо друго, то едва ли ще спечелите положителни точки. Знайте предпочитанията й като покажете деликатност и се запасете с тези напитки, които тя обича. Е, ако и предложите нещо по-сложно, като лимонада или безалкохолно мохито или ягодово дайкири, които сте направили сами, то вечерта ви със сигурност ще е успешна.

ПЕТО: Произнасяйте важните неща на трезва глава

Ако пиете в компанията на жена въздържател, трябва всички важни неща – като обещания и признания във вечна любов, да правите, когато сте трезви. Не забравяйте, че вашата половинка винаги е с ясен и бистър ум и взима на сериозно думите, които казвате и в нетрезво състояние. Разбира се, че няма да бъде доволна, като чуе първото “Обичам те” приглушен от пияните хълцания на гаджето.

Източник: Elle.ru