По женски

Кога мъжете се женят за приятелките си?

maje jeni

Ето причините, поради които мъжете се женят за приятелките си и ги превръщат в свои законни съпруги.

Има много случаи, в които мъжете оставят впечатление, че не са готови да се задомят и често сменят приятелките си, докато един ден те най-неочаквано решават, че са готови за брак. Всички започват да се чудят какво й е по-специалното на поредната красавица в списъка и как е успяла да укроти този тип, който е свободолюбив бохем и роднините му вече са загубили всякаква надежда, че той някога ще създаде семейство и ще поеме отговорността да бъде съпруг и баща?

Истината е, че всяка жена би могла да „опитоми“ свободния дух на партньора си, ако не го кара да се чувства „в капан“. Тя може да получи цялото внимание и подкрепа, от което се нуждае във връзката си, без да го изисква директно, без да ограничава по какъвто и да е начин любимия си и да го накара да желае да бъде с нея до края на дните си. Как ли?

В някакъв преломен момент мъжете започват да виждат жената до себе си като потенциална своя съпруга и майка на децата си. Това е странно и за тях, защото до скоро дори мисълта за това ги е плашела и им е било много по-интересно да „прелитат“ от една дама на друга. Изведнъж обаче осъзнават, че не става дума за това да намерят подходящата сред всички, да се задомят и вълнуващата част от живота им да приключи. Жената до тях трябва да притежава тези 9 качества, които да ги карат да се чувстват точно обратното на „бракувани“ и в същото време да искат да прекарат остатъка от живота си с нея. Прочетете ги и ще разберете, че има логика в тях.

Ето кога мъжете се женят за приятелките си

Когато Тя самата е осъзната както индивид

Не става въпрос само за постигане на цели, но и за мотивацията да ги преследва и да ги постига. Тя трябва да бъде не само умна, но и амбициозна и целенасочена. Тя трябва да си има своите интереси и успехи. Да си води своите битки и да буди възхищение.

Когато ТЯ е по-зрялата

Независимо дали е по-голяма или по-малка на възраст, жената винаги трябва да се държи по-зряло, за да вървят нещата във връзката. Тя не трябва лесно да се ядосва и да бъде много по-разумна във всяка ситуация, в която мъжът просто се предава. По този начин той винаги ще знае, че може да разчита на своето момиче. Е, връзка, в която и двамата са достатъчно разумни е много по-стабилна и с предпоставка да издържи до края.

Когато ТЯ прави най-хубавите подаръци

Специалната жена знае какво ще зарадва любимия й мъж и за колкото и глупаво да го намира, тя ще му го подари по специален повод. Тя няма да му купи нещо, което смята за подходящо и красиво, а онова, което той желае и ще го направи щастлив.

Когато ТЯ е сериозна и отговорна

Мъжете се женят за отговорни и практични момичета, на които могат да разчитат. Те искат жената до тях да държи на думата си и да направи това, което е казала, че ще направи.

Когато ТЯ обичка сладки неща

Когато жената умее да се наслаждава на храната, тя умее да се наслаждава и на останалите неща, които би трябвало да й носят удоволствие. Това, че не е винаги гладна и сърдита се забелязва от мъжа, а ако предпочете той да я зарадва с донът или мъфин, вместо с цветя, това ще го накара да я обича още повече, защото мисленето й се различава от стандартното.

Когато ТЯ оценява това, че са окровени един с друг

Абсолютното доверие, което се появява, след като и двамата се били напълно открити един с друг, както за хубавите, така и за лошите неща  укрепва силно отношенията. Колкото и тривиално да звучи факта, че единият не крие нищо от другия е много предпочитан за мъжете.

Когато ТЯ е красиво човешко същество

Не е важно само колко привлекателна външност има, но и колко е красива и чиста душата й, и колко приятно се чувства мъжа, когато тя е наоколо. Тя е позитивна и приятелски настроена, което го кара да й се възхищава, че е по-добър човек от него.  Това прави не само неговият живот по-добър, а и този на останалите наоколо.

Когато ТЯ разказва страхотно всякакви истории

Мъжете се женят за сладкодумни разказвачки, с които никога не е скучно. Те се забавляват с увлекателните им истории и нямат нищо против да ги слушат с часове. Освен това разговорите помежду им са толкова интересни, че те са готови да ги водят до края на живота си.

Когато ТЯ застава винаги до него

Двамата трябва да са един отбор и независимо какво ще им предостави живота – хубави или неприятни моменти, те трябва да ги посрещнат рамо до рамо. На мъжът му харесва усещането винаги да бъде готов да помогне на половинката си и да знае, че тя изпитва същото.

Ако се питате защо гаджето ви все още не иска да се  ожените, вероятно има неща, които трябва да промените в себе си. Има ли?

източник:bodyrock.tv