По женски

Привлекателни женски странности, според мъжете

привлекателни навици

Привлекателни женски странности, според мъжете. Дали сте подхванали голям бургер или сте си сложили чорапите и се плъзгате по пода под музиката на Майкъл Джексън, мъжете ни харесват такива каквито сме – красиви, успешни и леко странни.

Според  американските/британските/бразилските учени (изберете си, все няма да сгрешите) атрактивността на повечето жени се крие в малките неща, които са присъщи за тях. Оставяме външните качества настрани и затваряме списъка с всичките женски идеали, защото този път ще наблегнем на реалните момичета и техните навици, които са толкова привлекателни и заради, които много често мъжете остават захласнати по нас.

Ето и скромният списък с изненадващите привлекателни женски навици:

1. Носенето на чорапи. Дълги и с жартиери, или дори привлекателна чорапогащниците, откликват някои похотливи мисли в мъжкото съзнание. (Препратка към американската романтична комедийна драма“Абсолвентът“ и емблематичните сцени с Мисис Робинсън).

2. Книгите и филмите. Говорейки за класическите филми, освен привлекателна външността, силната страна на модерната жена е и интелектът й. Способността да води разговора и да обсъжда културни теми е качество, което много от съвременните героини трябва да притежават.

3. Кратките и забавни имейли/смси/съобщения във Viber. Дори една разсмиваща картичка от e-cards може да му оправи настроението и деня.

4. Рок и джаз певците. Това да имате общи интереси е чудесно, а да сте на една вълна с музиката е впечатляващо и за двата пола.

5. Хамбургерите. Цапаме се до ушите, но пък според някои мъже, това било доказателство, че от време на време можем да излизаме извън диетичната ни зона на „комфорта“ и да се развихрим. Под развихрим имаме предвид, да добавим и гарнитура пържени картофи към тях.

6. Самоусъвършенстването. Ние не обичаме да бъдем игнорирани, а мъжете също не харесват, когато усещат концентрацията на внимание да се разредява от тях. Въпреки това, те биха простили разсеяните нас, ако причината поради това са нова книга или изучаването на нов език.

7. Инстаграмът. Ако изключим всичките самовлюбени селфита, които той най-вероятно така ли иначе ги харесва, снимките, които ги впечатляват са тези малки неща от деня, които са хванали и вашето око.

8. Кариерата. Тук бихме цитрали Ne-Yo „Има нещо в нея/ нещо, толкова привлекателна /в една жена, която дори не се нуждае от моята помощ.“ Разбрахте ни!

9. Дънките. Не тези, модерни скини джинси, които носим, а онези готини широки бойфренд дънки, които му напомнят за ОНАЗИ сутрин с палачинки.

10. Да. Когато сте готови за приключения и „Не, мерси“ не е паразит в речника ви.

11. Шегите. Да се шегувате с тях, както правят истинските приятели е ценно качество. Малките подхвърляния няма как да не жегнат лекичко егото му, но все пак за това ви и обича.