tainite na vechnata lubov

Тайните на вечната любов са 19. Или повече, но сега ще разкрием само толкова. Ако искате да запазите хармоничните си отношения с партньора, връзката ви да се развива и еволюира на по-високо ниво, а опасността да се разпадне изобщо някога да ви изглежда невъзможна, определено трябва да обърнете нужното внимание на написаното по-долу и да се замислите дали правите всичко по правилният начин. Не се притеснявайте, ако някоя от тези тайни за щастливи отношения с любимия човек до сега е била скрита за вас, защото ви се отдава възможност да я разгадаете.

Тайните на вечната любов

 1. Никога не подценявайте важността на това да попитате половинката си как е минал денят му. Проявата на учтивост винаги ще има стойност, дори и да се превърне в рутина.
 2. Някои спорове са просто спорове. Не е нужно да развалят отношения. Хората може да са лудо влюбени един в друг и да намерят повод да се скарат. Двойките, които го правят и остават заедно завинаги избират да поставят връзката си над конфликтите.
 3. Връзката носи задължения и всеки трябва да бъде наясно с това. Фактът, че се налага да се правят нежелани неща, които обаче ще покажат подкрепа и ще зарадват любимия, ги прави смислени и си струват усилията.
 4. Не всичко трябва да става на всяка цена. Когато единият прави компромиси, другият трябва също да отстъпва. Добре е да се коментират само наистина важните неща, които са съществени за всеки от вас. Когато имате основателна причина да му откажете нещо, обяснете защо.
 5. С малки изненади може да се стигне далеч. Купете нещо любимо за хапване, с което да зарадвате половинката си, когато се приберете. Това ще му покаже, че мислите за него, докато сте разделени и извършвате ежедневните си задължения.
 6. Веднага, след като се видите, се поздравете с целувка. Целувайте се преди да напуснете дома сутрин за „довиждане“ и вечер, след като се приберете за „здравей“. Няма ли да бъде сладко, ако той трябва да излезе рано, но се отбива, за да ви целуне на бързо, преди да излезе, като се опитва да не ви събуди? Или ако го изпращате до вратата и му пожелавате успешен ден с целувка? Или една незабавна целувка, след като се приберете в къщи, означаваща, че ви е грижа един за друг повече от всичко друго.
 7. Отказването на покани за излизане с приятели и предпочитането да прекарате времето си с любимия е следващата тайна на вечната любов. Това, че разполагате със свободно време не означава, че трябва да го запълните с други хора. Използвайте го, за да бъдете заедно с половинката и му покажете, че това е най-важно за вас.
 8. Отнасяйте се към семейството му както към свое. Роднините му обичат да знаят, че ги смятате за свое семейство, а партньорът ви ще се радва на такова отношение. Обаждайте им се или им пишете от време на време. Ако той е зает и отсъства, излезте с някой от тях или им гостувайте.
 9. Повече „Обичам те“ е за предпочитане от по-малко. Тези две думи никога не омръзват и няма опасност да ги изречете прекалено много пъти. Правете го всеки ден.
 10. Проявата на съчувствие към болният партньор и грижите за него показват любовта в трудните моменти. Дори това да означава да отложите плановете си, да сготвите супа, да отидете няколко пъти до аптеката – не се оплаквайте. Никой не се разболява нарочно, но ще знаете, че когато вие изпаднете в такава ситуация, ще има кой да се погрижи за вас.
 11. Поемете повече от домакинските задължения, ако партньорът ви е много ангажиран служебно. Дори и да не ви харесва да изпълнявате някои неща, с които обикновено се занимава любимият ви, вие ще искате да улесните живота му, нали?А освен това, когато сте заедно, ще можете да се насладите на взаимното си внимание, без да се разсейвате.
 12. Не си правете шеги на гърба на другия. Дръжте се с уважение един към друг и внимателно обмисляйте какво да споделите пред приятелите си в групата. Не прекрачвайте границата с риск да го злепоставите.
 13. Бъдете точни. Безброй безсмислени спорове могат да бъдат избегнати, ако спазвате часовника. Дръжте на думата си и спазвайте сроковете. Предвиждайте повече време за ангажиментите си, за да не закъснявате за уговореният час.
 14. Не позволявайте на никой да се изказва негативно за половинката ви. Колкото и учтиви да сте, понякога се налага да направите изключение, за да спрете обидите, които някои си позволява да говори по негов адрес.
 15. Информирайте се един друг за индивидуалните си планове. Няма проблем да изпиете по едно питие с приятелка след работа, но преди това го предупредете, за да не се тревожи и за да може да се занимава с нещо свое междувременно. Тук не става дума за искане на разрешение, а за учтивост – също както и вие бихте били по-спокойни, ако знаете, че той е добре и се забавлява.
 16. Отговаряйте на обажданията, съобщенията и т.н. на другия. Партньорът ви трябва да бъде приоритет за вас, както и вие за него. Във всеки важен момент трябва да имате връзка с най-близкия си човек.
 17. Не се карайте, докато пътувате. Направете това като разумен избор и не разваляйте приятната ваканция, красивата гледка от стаята и интересните спомени, които може да направите от преживяването заради дребни битови неща, които след години няма да имат никакво значение.
 18. Бъдете спонтанни. Направете резервация за вечеря за двама ви в последната минута. Или просто седнете на бара в любимия си ресторант и хапнете там. Правете случаен сутрешен се*с, изненадайте го с билети и т.н. Когато поддържате интереса на любимия с неочаквани неща е още по-забавно.
 19. Обичайте се безусловно. Понякога наистина е толкова просто.