Рецепти

Разделите в Холивуд през 2015

разделите в холивуд през 2015

разделите в холивуд през 2015

Тази година постепенно отминава, а до тук вече много бракове на знаменитости се разпаднаха. Голяма част от разделите в Холивуд през 2015 изненадаха всички, защото се случиха в стабилни и многогодишни бракове с деца. Кой би предположил, че щастливото и голямо семейство на Бен Афлек и Дженифър Гарнър няма да преодолее проблемите си и ще се разпадне? А как да преглътнем развода на Гуен Стефани и Гавин Росдейл, но за Бритни Спиърс се надявахме най-накрая да е намерила подходящия мъж. Вижте кои са останалите богати и известни двойки, които поеха в различни посоки през тази пагубна за връзката им година.

Разделите в Холивуд през 2015

разделите в холивуд през 2015

Гуен Стефани и Гавин Росдейл – усещането бе като за края на една ера, след като двамата обявиха развода си след 13-годишен брак. Новината за това се разпространи в началото на август. Двамата имат трима синове, за които ще поделят родителските права.

разделите холивуд през 2015

Том Стъридж и Сиена Милър – през юли излезе анонс, че двамата се разделят след близо четири годишна връзка. Двамата станаха родители на  дъщеря през юли 2012 г. и обявиха годежа си малко след това.  Новината за раздялата им се появи седмица след като прекараха семейна ваканция в Испания.

разделите холивуд през 2015

Скот Дисик и Кортни Кардашиян – новината за раздялата им бе през юни, след като той бе забелязан във Франция, в  компанията на старата си приятелка. Двамата са заедно от девет години и имат три деца.

разделите холивуд през 2015

Бен Афлек и Дженифър Гарнър – една от двойките с най-дълъг брак в Холивуд анонсира плановете си за развод през юни, един ден, след като отпразнува 10-та си годишнина. Актьорите са родители на три дъщери.

разделите холивуд през 2015

Шон Пен и Шарлиз Терон – по време на своята почти двугодишна връзка, двамата не спираха да се ласкаят един друг, а красавицата дори определи това помежду им като „нещо, което се случва лесно и без усилия“. Но през юни те отмениха годежа си, само няколко седмици, след като пристигнаха на Червения килим в Кан на Филмовия фестивал.

разделите холивуд през 2015

Бритни Спиърс и Чарли Ебърсол – пътищата на певицата и продуцента се разделиха през месец юни. Връзката им бе изпълнена с публичност и сладки моменти със синовете на Бритни, но раздялата не беше такава. Дни след обявяването на новината за раздялата им, беше установено, че блондинката е изтрила всички негови снимки от своя Instagram.

разделите холивуд през 2015

Коуди Симпсън и Джиджи Хадид – двамата най-накрая приключиха връзката си, която бе на приливи и отливи през месец май.

разделите холивуд през 2015

Майли Сайръс и Патрик Шварцнегер – през месец април източник, близък до двамата потвърди новината за раздялата им.

разделите холивуд през 2015

Биг Щон и Ариана Гранде – след осем месеца заедно и безброй общи снимки в социалните мрежи, рапърът от Детройт и дребничката певица оповестиха своята раздяла.

разделите холивуд през 2015

Манди Мур и Раян Адамс – след шест години брачен живот, двамата решиха да продължат живота си в различни посоки през месец януари.

разделите холивуд през 2015

Ема Стоун и Андрю Гарфилд – през месец април стана ясно, че двамата „ще си вземат почивка един от друг“, което накара феновете им да предположат края на връзката им. Месец по-късно, двамата бяха забелязани да пазаруват заедно и това обнадежди всички, които приеха раздялата им съкрушително. Само времето ще покаже дали е така.

разделите холивуд през 2015

Патрик и Джилиан Демпси – през януари актьорът от „анатомията на Грей“ и гримьорката на звездите анонсираха новината, че слагат край на 15-годишният си семеен живот. Двамата имат три деца, за които ще се грижат равноправно.

разделите холивуд през 2015

Суки Уотърхаус и Брадли Купър – двамата обявиха раздялата си през март, след като се срещаха близо 2 години. Няколко седмици по-късно бяха забелязани в една компания и изглеждаха близки – дали искрите помежду им не са припламнали отново?