Рецепти

Амал Клуни на корицата на Vogue за месец май

stila na Amal Alamuddin Kluni

stila na amal alamuddin kluni

Амал Клуни ще краси корицата на Vogue през същия месец. Тя посреща списанието в дома си, който споделя с Джордж Клуни, разположен на остров на река Темза. Говори надълго за кариерата си и за срещата си с актьора, но също така и за мода.

Мразя идеята, че по някакъв начин, като човешко същество, трябва да бъда поставена в кутия. Няма причина адвокатите да не могат да се забавляват – или актрисите да не могат да бъдат сериозни„, казва Амал за стила си.

amal alamuddin kluni stil

Амал Аламуддин Клуни носи рокля на големи точки на Johanna Ortiz, обици на Van Cleef & Arpels и обувки на Christian Louboutin за снимките в градината на дома си. На самата корица на списанието тя е облечена с топ на Alexander McQueen и обеци на Cartier.

amal kluni

Срещнах Джордж, когато бях на 35. Не беше очевидно за мен, че нещата между нас ще се получат. Не бях готова или развълнувана от идеята да се омъжа или да имам семейство,“ споделя откровено Амал Клуни за читателите на списанието.

Сега се радва на 10-месечните си близнаци Елла и Александър, които започват да изричат първите си думи: „Чухме „мама“ и „татко“. Джордж беше много внимателен да се увери, че „мама“ ще е първата им дума.“

 

amal kluni