Рецепти

Цитати от Анджелина Джоли

csitati na anjelina joli

csitati na anjelina joli

Решихме да споделим с вас някои от вдъхновяващите цитати от Анджелина Джоли. Актрисата е еталон за женска красота и силен характер. Но от изказванията, направени от нея преди години става ясно, че зад самоуверената й външност се крие едно несигурно и объркано момиче. След като става майка и създава семейство, тя най-накрая намира себе си. От мислите й за живота, лесно може да се разбере кои думи принадлежат на изоставеното момиченце от разбито семейство, и кои са изречени от  уравновесената и щастлива съпруга и майка.

Цитати от Анджелина Джоли

Anjelina Djoli citati

„Ако попитате хората какво винаги са искали да направят, повечето хора не са го направили. Това ми разбива сърцето“.

„Не страдам от психично разстройство — наслаждавам му се!“

„Обичаме, не когато намерим съвършения човек, а когато се научим да виждаме съвършеното в несъвършения човек.“

„Радвам се, че имах възможност да се върна към невинността и красотата, които имах като дете, когато създадох семейство. Децата ми ме върнаха към тези времена.”

„Първото и най-важното нещо е семейството и животът ми с Брад. Преживяхме толкова щастливи мигове в отглеждането и възпитаването на децата си, и нищо не може да се сравни с тях.”

„Щастлива съм да бъда себе си, нещо, което никога не съм правила преди. Винаги се криех зад други хора. Опитвах се да открия себе си чрез героите, които играех, живеех техния живот и никога не съм имала свой.”

„Скачах от един филм в друг, отделях се от един свят и преминавах в друг. Живеех като тези хора и не познавах себе си. Не знаех коя съм аз и нещата изглеждаха много лошо.”

„Изглеждам странно. Понякога си мисля, че приличам на смешен Мъпет.”

„Това, което ме изхранва, също и ме унищожава.”

„Без болка, няма страдание, без страдание ние никога няма да се поучим от грешките си. За да правим каквото трябва са ни необходими болката и страданието, те са ключът към всички прозорци. Без тях, няма живот.”
„Понякога си мисля, че съпругът ми е толкова невероятен, че се чудя защо изобщо е с мен. Не знам дали съм достатъчно добра. Но ако го правя щастлив, значи съм всичко, което искам да бъда.”
„Харесвам хора, които са малко луди, но идват от добри места. Мисля, че белезите са привлекателна, защото това значи, че си направил грешка, която е довела до пълна бъркотия.“
„Истината е, че обичам да живея. И да бъда свободна. Ако не мога да имам тези неща, се чувствам като животно в клетка и предпочитам да не бъда в клетката. Предпочитам да съм мъртва. Толкова е просто. И не мисля, че е много необичайно.”
„И какво ако се направя на глупачка, на кого му пука? Аз не се страхувам от това какво мислят хората за мен.”
„Не вярвам във вината, аз вярвам, че трябва да живееш импулсивно до тогава, до когато не нараниш някого умишлено и не започнеш да съдиш хората в живота си. Мисля, че трябва да живееш напълно свободно.”
„Не се определям като красива, защото виждам много недостатъци. Хората имат наистина странно мнение. Те ми казват, че съм слаба, сякаш това трябва да ме радва.”
„Където и да съм, винаги ще намирам себе си загледана в прозореца, желаейки да бъда някъде другаде.”
„Била съм безразсъдна, но не съм бунтовник без кауза.”
„Ако мисля за смъртта повече, отколкото някои други хора то е, защото може би обичам живота повече от тях.”
„Има нещо успокояващо относно смъртта. Мисълта, че ще умреш утре, те кара да цениш живота си сега.”
„Докато другите малки момиченца искаха да станат балерини, аз исках да бъда вампир.”
„Да бъдеш интимна с женен мъж, както собственият ми баща изневеряваше на майка ми, не е нещо, което мога да простя. Аз не бих могла да погледна себе си на сутринта, ако направя подобно нещо. Не бих била привлечена от мъж, който би изневерил на жена си.”
„Ако има достатъчно хора около теб, които ти казват, че си прекрасна, започваш да вярваш, че си невероятна. После се появява някой, който твърди, че вониш, а ти вярваш и на това!”
„Израснала съм като толкова безгрижно и щастливо дете, но после нещата станаха трудни за мен. Може би защото разбрах, че светът не е толкова щастливо място, колкото се надявах да бъде.”
„Боже, аз се боря с ниското самочувствие през цялото време! Мисля, че всеки го прави. Има толкова неща, които не са наред с мен, невероятно е!”
„Никога не съм изпитвала спокойствие и постоянство. Не можеш да се ангажираш с живота си, когато се чувстваш така.”
„Винаги играя жена, с която бих се срещала.”
„Харесва ми да се крия зад героите, които играя. Въпреки общественото
мнение, аз съм човек, който държи на личното пространство и се справя трудно със славата.”
„Терапия? Не се нуждая от нея. Ролите, които избирам са моята терапия.”
„Не мисля, че богатите хора в Холивуд някога са си мислили, че съм нормална, но аз съм отдадена на работата си и това е, което има значение.”
„Никога не съм обичала да ме докосват. Хората казваха, че задържам дъха си, докато ме прегръщат. Все още го правя.”
„Бих искала да вярвам, че хората, които ме подкрепят в работата или се идентифицират с мен във филмите, хората, които си мислят, че ме познават, те го правят и нямат погрешни схващания – те разбират. Аз вярвам в това.”