Рецепти

Джиджи Хадид и Джо Джонас – край на „G.I. Joe“

Джиджи Хадид и Джо Джонас

Джиджи Хадид и Джо Джонас са поредната разпаднала се двойка за тази година. Само след пет месеца заедно, двамата са взели решение да се разделят по цивилизован начин. Източник, близък до звездите разкрива пред  E! News, че : “ Те си остават приятели, но натоварените им графици оказаха влияние върху взаимоотношенията им.“

Двамата са приятели от години, но през октомври 2014-та година супермоделът сподели пред медиите, че Джо е „просто един много добър приятел“ за нея, но ето че през месец  юни 2015-та отношенията им преминаха на едно по-различно ниво – романтично.

Близки – приятелски и емоционално, те не се срамуваха да интимничат на обществени места. Двамата дори работеха заедно през лятото, когато Джиджи бе ко-директор на видеото на бандата на Джо  DNCE „cake by the Ocean“. Но след това моделката продължи да пътува служебно по света, а той се фокусира върху музиката си. И ето, че разстоянието се оказа пагубно за връзката им.

Вероятно професионалните им успехи – сбъдването на детската мечта на Джиджи да участва в шоу на „Victorias’s Secret“ и подготовката за световно турне на Джо са им помогнали да преживеят по-лесно края на връзката си.