Рецепти

20 идеи за подарък за жената

podaraci za jena

idei za podarak za jenata

Жените винаги си мислим, че е много лесно да се избира подарък за нас, тъй като никога дрехите, бижутата не са ни достатъчни. Но кои са най-подходящите подаръци за една жена? Какво да купим в последния момент или как да зарадваме с нещо символно нежната половинка? Попитахме и мъжката част в Twitter, какво купуват те и какво биха препоръчали. Получихме както сериозни отговори, така и шеговити. Ние от наша страна се разровихме и открихме най-добрите 20 идеи за подарък за жена, които да помогнат в трудния избор.

 

@quaintrelle_ книга, бижу, цвете, билети за театър или концерт, ваза, дреха, която е харесала но й е била скъпа, почивка, СПА… — Philip (@PhilipS_82) January 21, 2015

 

20 оригинални идеи за подарък за жената

1. Чаша

idei za podarak za jena

Много банално и скучно на пръв поглед. Чашата е най-подаряваният предмет, но и може да се превърне в оригинален подарък с подходящата форма и закачка. Със сигурност ще се използва и допринася на сутрешното добро настроение.

2. Часовник

podarak za jenata

@vladi4a @quaintrelle_ нещо бяло – засега часовник, телефон, дай боже кола някой ден. — ObekT (@obekt) January 21, 2015

3. Шоколад и цветя

idei za podarak za neq

4. Шал

idei za podaraci za jena

Нещо цветно, елегантно и фино, което да може да използва като най-любимия аксесоар.

5. Гривна

podarak za jena idei

Масивна и тежка като белезници или нежна и тънка – всичко зависи от нейните предпочитания за бижута. Само трябва да се внимава да се уцели подходящата големина, така че изберете гривна, която ще може да се коригира според нейната ръка.

6. Колие

idei za podarak za jena

Стейтмент колиетата са прекрасни над яки на ризи или топли полота, но ако тя не е почитател на шарените и огромни бижута, заложете на нещо семпло и елегантно, което да може да носи по всеки повод.

7. Книга

kakvo da podarim na jena

Книгата е подаръкът, с който никога не можете да сбъркате. Разберете кой е любимият й автор и подарете негова книга с луксозни корици. Препоръчайте и някоя нова, която знаете, че ще и хареса. А, ако това не ви стига, винаги можете да намерите нещо иронично и полезно в поредицата „For Dummies“.

8. Фотоапарат

podarak za jena ideq

Факт е, че Instagram отприщва фотографът в нас. Една удачна идея за подарък за жена е ретро полароидът, с който ще може да прави истински хипстър снимки, които ще останат в някой албум, а не в Интернет пространството.

9. Комплект ароматни свещи и масла

ideq za podarak za jenata

Това си е цяло учение – кой аромат на кое сетиво как и кога помага и се  развива. Намерете тези свещи и масла, които ще са й най-подходящи и ще пасват идеално с темперамента й.

10. Пътешествие до мечтана дестинация

ideq za podarak za jena

Организирайте едно незабравимо изживяване, наблизко или надалече, без значение. Защо да не си вземете предварително отпуската за да избягате заедно от проблемите?

11. Билети за концерт или театър

podarak za jenata

За наша всеобща радост, любимите ни изпълнители, най-накрая, разбраха къде точно се намира малката ни страна и турнетата им преминават и през България. Това е и удачен начин да изненадате нея с билети за концерт на любим неин изпълнител.

12. Карта-подарък podarak za jena

 

  13. Елегантна рокля

ideq za podarak za jenata

Много рискова покупка, но със сигурност ще я оставите сияеща и щастлива и с изящна рокля. Хайде сега, тайно проверете кой размер рокли носи.

14. ОНАЗИ чанта

podarak za jena

Със сигурност няма да се разсърди, ако е чанта на Hermès или Chanel, но не всеки от нас има подобни възможности. Така че, ще е изключително щастлива на онази супер-ултра-хипер-дупер яка чанта, която искаше да си вземе преди време.

15. Бельо

belio za podarak za jena

16. Картина

podaraci za jenata

Тази идея за подарък за жената е в случай, само единствено, ако знаете как изглежда интериора на дома й. Картините в стил поп-арт са винаги оригинален подарък за нейния апартамент.

17. Декоративни възглавници

podaraci za jena

Декоративните възглавници са модерните картини. Можете да ги намерите в какви ли не десени и принтове. Винаги ще намерят място или на леглото или на дивана вкъщи.

18. Тематичен комплект

idei za podaraci za jena Разберете кой е филмът, поредицата или бандатa, която харесва и й направете тематичен комплект от най-подходящите за целта неща – като тишъртка, албум, книга, защо не и тематичен къпкейк.

 

19. Кутия за бижута

podaraci za jena

Никога, никога не успяваме да внесем бижутата си в ред. Една добра идея за подарък за жената е да откриете тази кутия, която ще я накара всеки път да прибира прилежно скъпоценностите си вътре.

20. Парфюм

podaraci za jenata

На последно, но не и по важност място – парфюм. Ако не вярвате в силата на перфектния аромат, се обърнете към писателя Патрик Зюскинд, който написа цял роман за парфюмът и неговата важност. Тук задачата също не е лека, защото не е лесно да намерите ароматът, който би й допаднал. За това с малка хитрост, научете кой е любимият й парфюм.