Рецепти

Кендъл и Кайли Дженър на Американските музикални награди

кайли кендъл дженър ama 2015

Кендъл и Кайли Дженър заедно на червения килим на Американските музикални награди 2015.

Джиджи Хадид не е единствената звезда, която дебютира с нова прическа на Американските музикални награди. Нейният най-добра приятелка супермодел Кендъл Дженър също е посегнала на косата си и сега тя си има бретонКендъл се присъедини към сестра си Кайли върху червения килим, като заложи на много по-занижен стил, отколкото сме свикнали да я виждаме на подобни събития.

Кайли може да позира на червения килим със сестра си Кендъл, но тя пристигна с гаджето си Тайга, който бе първият, който се застъпи за звездата, когато тя излезе да представи наградите по време на шоуто.

Кендъл и Кайли Дженър на AMA 2015

кайли кендъл дженър ama 2015

Моделът дебютира с шик бретон, което накара редакторите да влязат в дебат дали е истински или изкуствен. И ако новата прическа на Джиджи е най-вероятно изкуствена, то има много голяма вероятност, ако се вгледаме да намерим и допълнителните фибички, които са прихванати към косата на Кендъл, за да ни убеди в новата си визия. Но ако погледнем реално на косата на Кендъл, може да си признаем, че сме фенове на това ново настроение, което е вкарала.

кайли кендъл дженър ama 2015

20-годишната звезда съчета новия си бретон с черна мини рокля, украсена с кожа, аксесоаризира с Neil Lane златни змийски обеци и сандали с каишки.

кайли кендъл дженър ama 2015

Заради изключително се*сапилната си рокля Кайли е прибрала косата си назад в красива дълга конска опашка, която изглежда достатъчно бляскава, но и не е строго прибрана, което дава на визията повече игривост и по-малко официалност. Така тя поддържа фокуса върху подробните детайли на роклята си.

кайли кендъл дженър ama 2015

Кайли носи привлекателна рокля на Bryan Hearns по повод Американските музикални награди. Нейната черна кожена рокля е с висока яка, и с прибраната назад коса, акцентът пада върху раменете й, но най-привлекателна частта от външния и вид е цепката, която се дига високо на бедрото й.