kim kardashqn

Ким Кардашян промотира своя козметичен бранд за сенки за очи „Flashing Lights“ по начина, по който всички очакват от нея – с много голота. Тя сподели с нетърпеливите си последователи кадри от фотосесията за рекламата в инстаграм профила си. На един от тях се вижда реалити звездата, заобиколена от двама голи мъжки модела, които я боготворят. На друг, носещ името „Тюркоазени сълзи“, блестящи сини струи падат от очите на голата Ким, прикрила гърдите си с ръце. От снимките може да се види и вдъхновен от Лейди Годайва кадър, в който съпругата на Кание Уест е прегърната от чернокож мъж с бял гълъб, кацнал върху протегнатата му напред ръка, докато самата Ким, прикрила гърдите си с дълги екстеншъни, сочи с пръст нагоре към небето. Разбира се, не липсват и изцяло голи кадри, на които Кардашян лежи по гръб в легло, покрила гърдите си с пръсти и наметнала малко чаршаф върху долната деликатна част от тялото си.

Снимките са дело на известния фотограф Дейвид Лашапе. Косата на Ким Кардашян е направена от Крис Апълтън, а за грима й се е погрижил Сам Уисер. Начинът на представянето на колекцията сенки за очи в ярки тонове на скъпоценни камъни за „KKW Beauty“ предизвика очаквани реакции. Много от коментарите гласяха: „Само тази идея ли ти хрумна, за да представиш сенките? Отчаяно, както винаги.

Е, отчаяно или не, Ким Кардашян винаги успява да провокира и да накара хората да говорят за нея. След като сестра й Кайли Дженър натрупа милиони с успешната си колекция от червила, която вдъхнови и Клои Кардашян да направи един съвместен проект с нея, сега е ред на кака им Ким да се погрижи за останалата част от женския грим – за клепачите. И тъй като не е свикнала да бъде последна, тя ще щурмува напред по начина, по който винаги успява.

kim kardashqn

kim kardashqn

kim kardashqn

kim kardashqn

kim kardashqn

kim kardashqn

източник:www.dailymail.co.uk