Рецепти

Майли Сайръс пуши джойнт полу-гола на сцената

Майли Сайръс пуши джойнт полу-гола на сцената, облечена единствено с розови бикини и прикрила зърната си с лепенки по време на най-дивото си шоу до сега. Ако сте си мислили, че сте виждали ексцентричната звезда, облечена по всякакъв нелеп начин, то погледнете снимките по-долу и помислете отново.

Майли Сайръс

23-годишната поп звезда бе във Ванкувър снощи, който посети като част от турнето си “ Milky Milky Milk“. И макар мястото да има забрана за пушене, Майли не се притесни да запали ръчно свита цигара с марихуана пред очите на феновете си. Певицата шокира с тоалета си, състоящ се от две лепенки с форма на гъба върху гърдите си и розови бикини с огромна безопасна игла отпред.

Майли Сайръс

Розовата перука бе в тон със сценичния й тоалет. Но по-късно се оказа, че той не е най-шокиращият. В следващите си дрехи, които облече за шоуто си, Майли си сложи пластмасов бюст и мъжки полов орган.

Майли Сайръс

Майли Сайръс определено не се срамува от тялото си и няма нищо против да показва много кожа и да пресъздава се*суални фантазии на сцената на шоуто си.

Майли Сайръс

Към костюма си на еднорог Майли сложи протезни гърди и фалшива мъжественост. След това свали мъжкия атрибут от бикините си и започна да закача с него публиката.

Майли Сайръс

 

 

източник :www.dailymail.co.uk