Рецепти

Момиче на седмицата: Ирина Вълкова

irina vulkova

Талантливата красавица, в чийто гардероб се ровим днес, е Ирина Вълкова. Със своята пленителна визия и страхотен глас, тя е една от младите попълнения на българската музикална сцена. Завършила музикалното училище в Пловдив, преминала към Националната музикална академия, днес Ирина ни радва със своите изключително завладяващи, ритмични и танцувални проекти. Атрактивната изпълнителка веднага ще ви грабне с хармоничния микс от грациозност, увереност и кокетство. Тя притежава онова неопределимо на български качество, което някъде там, англоговорящите наричат „fierceness“. Концентирайки се предимно върху начинa й на живот и на нещата, които обича да носи, разбрахме, че Ирина е истински хамелеон и като един истински артист влага емоционалност във всичко, което прави, включително и да облича настроенията си. Различните стилове, в които тя се носи, са един добър пример за съчетаване на мода и личен стил. Вижте какво повече разказа Ирина за себе си.

Момиче на седмицата – Ирина Вълкова

ирина вълкова

Фотограф: Владо Василев

LZ: Колко често се събуждаш с някоя песен в главата? И коя си припяваше днес цял ден?

    – Ами, честно да ти кажа, аз доста трудно се събуждам сутрин и единствената мелодия в главата ми е поредната аларма от телефона. Но пък за сметка на това, непременно си пускам някоя от любимите ми песни докато се оправям … а днес цял ден си припявам „Kiss it better“ на Rihanna.

LZ: С какво се енергизираш за деня?

   – Аз може би съм от малкото хора, които не пият кафе. Най-енергизиращото нещо за мен е слънцето, затова ви призовавам – нека се помолим заедно да се оправи времето, да изгрее слънце и да ни донесе все повече щастие 😀

LZ: Имаш ли си сутрешни навици?

    – Пускам си музика, мия си зъбите, пия чай.

irina vulkova

Фотограф: Владо Василев

LZ: Какъв е процесът ти за избиране на визия за деня?

    – Аз, като типичен представител на жените, имам доста дрехи, но никога нямам какво да облека. A и предвид непостоянното време напоследък, често съм доста колеблива в избора си. Затова, понякога, има “събличане-обличане “, както се пееше в една песен, но пък за сметка на това, мисля, че изборът ми винаги е сполучлив!

LZ: Какво обличаш най-често, когато много бързо трябва да излезеш за някъде?

    – Най -често това са дънки в комбинация с тениска, кожено яке и кецове 😉

LZ: A oт къде черпиш идеи и вдъхновения за стила си?

    – Може би идейно е повлиян, до някаква степен, от хората, на които се възхищавам. По принцип, аз доста обичам да си експериментирам стилово – да комбинирам и да проявявам характер, така да се каже, така че вдъхновението ми по-скоро идва  от настроението ми 🙂

ирина вълкова

LZ: Влияе ли музиката на модата или модата влияе на музиката?

      – Според мен те взаимно си влияят и са неразривно свързани, но аз смятам, че поначало музиката е дала тласък на много модни тенденции.

LZ: Кои са най-удобните обувки, които някога си носила?

     – Най -удобните ми обувки са маратонки  Nike, без който никъде не тръгвам.

LZ: A неудобните дрехи намират ли място в гардероба ти?

     – Да, за съжаление красотата изисква жертви и в моя случай, това са предимно неудобните обувки.

ирина вълкова

Фотограф: Владо Василев

LZ: Музикално, кои са артистите, които те тласкат към усъвършенстване?

    – През годините е имало толкова много изпълнители, които са ми повлияли музикално, че не знам изобщо как да отговоря на този въпрос. Но, ако трябва да изредя няколко имена, те ще са Rihanna, Beyonce, Alicia Keys …

LZ: Я кажи, имаш ли си режим за хранене и спазваш ли диети?

     – Ами, гледам да се храня здравословно и да тренирам. За мое най-голямо щастие имам по-голям брат, който е фитнес инструктор и съм му много благодарна, че се грижи перфектно за мен в този случай.

LZ: Кои са малките ти стайлинг тайни?

    – Не мога да ги нарека тайна, но задължително – дънките ми са с висока талия – издължават краката и правят дупето много по секси .

ирина вълкова

Фотограф: Владо Василев

LZ: С какво допълваш тоалета си?

    – Тоалета си допълвам с цветно червило и усмивка, която е най-добрият аксесоар за една жена.

LZ: Има ли нещо, което колекционираш?

      – Колекционирала съм като дете. Даже наскоро видях, че майка ми още ги пази – правила съм си хербарии с различни видове цветя и есенни листа. Сега гледам да колекционирам красиви моменти с приятелите и семейството.

LZ: Ако имаше възможност, магазинът на кой дизайнерски бранд би ограбила?

      – Louboutin! Моята страст са обувките, така че, със сигурност ще е този бранд !

ирина вълкова

LZ: Има ли героиня от филм или роман, на която се оприличаваш?

      – Като дете често ме оприличаваха на Пипи Дългото Чорапче, сега не съм се и замисляла. Ако е филм, задължително ще е романтична комедия!

LZ: Какво прави денят ти пълноценен?

      – Най- пълноценно се чувствам, когато правя нова песен, когато изпипваме детайлите по нея, когато се наслаждавам на ответната реакция. Всеки един трепет и вълнение от този процес ме изпълва и удовлетворява максимално.

LZ: Къде може да те срещнем най-често?

      – Някъде из софийския трафик… 😀

ирина вълкова

LZ: Какво да очакваме скоро от теб в музикален аспект?

     – Много скоро ще излезе парчето ми с Dj Runo – „Spinnin round“, което заснехме в Тайланд! Но, засега, няма да издавам повече подробности!

LZ: Какво би пожелала на читателите ни?

    – Пожелавам ви все по малко дрехи, слънчеви лъчи, в комбинация с морски вълни, свежа напитка … ааа и сладурът (сладураната), който не ви излиза от главата 🙂

ирина вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова

От гардероба на Ирина Вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова

ирина вълкова