Рецепти

Момиче на седмицата: Симона Коева

симона коева

Казват, че скъпите парфюми идват в малки опаковки. За втората седмица от Февруари ще ви запознаем с една харизматична личност, която съдържа в себе си голям позитивизъм и добро настроение. Усмихнатото русокосо миньонче, което гостува в рубриката ни „Момиче на седмицата“ е Симона Коева. Родена е в града на розите – Казанлък, завършила е българска филология в Пловдив, а дълго време прекарва, кръстосвайки най-оживените курорти в България – Слънчев Бряг през лятото и Банско през зимата. Сега Симона се е завърнала в родния си град, където се е отдала на своя талант и на откриване на хармонията в себе си чрез йога.

Момиче на седмицата: Симона Коева

симона коева

LZ: Какъв човек е Симона Коева? 

– Аз съм щастлив човек. Осъзнала съм напълно свободата си, здрава съм, посрещам всеки един нов ден с усмивка и се радвам на уроците, който ми подарява животът.

LZ:  С какво се занимаваш?

– В момента работя в салона за красота на майка ми като маникюристка, а в свободното си време ходя на йога.

LZ:  Какво обичаш в живота?

– Обичам морето – независимо къде се намира то, обичам хубавата храна, обичам да се усамотявам, за да си помечтая или да си чета някоя интересна книга и също така да се запознавам с нови и интересни хора.

симона коева

LZ:  Кое е нещото, с което не обичаш да се сблъскваш?

– Нещото, с което не обичам да се сблъсквам е и нещото, с което всъщност се сблъскам всеки ден – лъжата. За някои това е просто едно нормално средство за комуникация. За съжаление не мога да обясня на хората, че това винаги се разбира, колкото и клиширано да звучи – истината излиза наяве рано или късно. Усетя ли, че някой се опитва да ме излъже, мнението ми за него моментално се променя, както и държанието ми към него, също. С две думи – бягам надалеч.

LZ:  С какво се справяш трудно?

– „Трудно“ избягвам да употребявам и да го казвам. Всъщност много е важно дали съм си го поставила нещото, с което искам да се справям, за цел и дали имам желанието да го правя. Ако виждам, че няма смисъл, просто не го правя.

симона коева

LZ:  Какво обличаш най-често?

– Много зависи от сезона, но като се замисля, май не се разделям със светло сините си дънки.

LZ:  Какво е за теб модата?

– За мен модата не е на първо място. Не се влияя от модни тенденции. Нося това, което на мен ми харесва.

LZ:  В какво се чувстваш най-добре облечена?

– Най-добре облечена се чувствам в спортните си дрехи.

симона коева

LZ:  Има ли нещо, което смяташ за неудобно за носене?

– Да! Всичко много тясно по мен е неудобно за мен.

LZ:  Високите обувки са…  ?

– Страстта на всяка жена, но и спасителен пояс за миньончетата като мен. Обувайки високи токчета неминуемо визията ми се променя.

LZ:  Една жена трябва да бъде … ?

– Винаги себе си, да не подражава на никого и да се гордее с индивидуалността си. Много е важно да поддържа добре естествената си красота и, разбира се, да бъде усмихната, умна и тайнствена.

симона коева

LZ:  Кои са дизайнерите, които те вдъхновяват?

– Нямам определени дизайнери, който ме вдъхновяват. Но черното и бялото и класиката са нещата, които обожавам и бих казала, че преобладават в моя гардероб. Гледах наскоро едно ревю на Sharon Wauchob и четох за нея, че стилът на дизайнерката комбинира идеално силата и женствеността със склонност към риск. В колекцията й имаше много черно и бяло, не бих казала, че ми допадна всичко, но имаше неща, който бяха по вкуса ми.

LZ:  От къде пазаруваш?

– В последно време пазарувам предимно от Интернет, в следствие на това много често ми се налага да посещавам шивач, за да ми коригират дрехите.

LZ:  Най-любимата ти дреха е?

– Най-любимата дреха – черното ми кожено яке.

симона коева

LZ:  Без какво не излизаш от вкъщи?

– Не излизам от вкъщи без чантичката ми за гримовете, заредена минимум с три-четири гланца за устни.

LZ: Какво можем да намерим в чантата ти?

– В чантата ми може да намерите тефтерче, портмоне, очила, парфюм, няколко разхвърлени късметчета от кафета и разбира се – чантичката ми за гримове.

LZ: Какво пожелаваш на читателите ни?

– Пожелавам в месеца на любовта на читателите на LAZARA винаги да са влюбени, независимо в какво и в кого, защото любовта е навсякъде. Да бъдат по-позитивни, нека не се влияят от никого и бъдат различни, градейки и създавайки свой стил и път в живота.

Из гардероба на Симона

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева

симона коева